Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Yardım için bekâretini satılığa çıkarttı!

Ufuk Karaca | 03 Ekim 2012 | Yaşam A- A+

Yardım için bekâretini satılığa çıkarttı!

“Daha neler göreceğiz” sorusunu sorduran haberler…
Yardım için bekâretini satılığa çıkarttı Yardım için satılık bekâret
Brezilyalı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Catarina Migliorini yaşadığı eyalette yoksul ailelere ev inşa edilmesi için bekâretini internette açık artırmaya çıkardı. Cuma günü sona erecek açık artırmada fiyat 155 bin dolara (279 bin TL) ulaştı.

İlişki sırasında prezervatif kullanımını şart koşan Migliorini’nin yaşadıkları belgesele konu olacak. Migliorini, kendisine “fahişe” diyenlere “Ben aşka inanıyorum ancak bekâreti dünyayı olumlu yönde değiştirecek bir araç olarak görüyorum” sözleriyle yanıt verdi.

Kadınlara orgazm barı
Japonya’da kadınları “rahatlatacak” yeni bir mekan açıldı: Orgazm barı! “Love Joule” adlı barın sahibi Megumi Nakagawa “Kadınlar burada rahatça mastürbasyon yapabilecek. Bunun için kadınlara vibratör de veriyoruz” dedi. Erkeklerin bara girebilmesi için yanlarında bir kadın olması şart.

Sarılmak da artık parayla
Japonya’nın başkenti Tokyo’da kendini yalnız hisseden erkeklere “kucak açan” yeni bir kafe hizmete girdi. Bu kafede çalışan kızların görevi erkeklere sarılmak! Erkekler, kızların kendilerine 40 dakika sarılması için 65 dolar (116 TL) ödüyor.

Kucaklaşma tarifesi:
1 saat yatakta sarılmak: 77 dolar (138 TL)
Kızın kucağında uyumak: 3 dakika 13 dolar (23 TL)
Kızın arkadan sarılması: 3 dakika 13 dolar (23 TL)
Kızın müşterinin kucağına yatması: 3 dakika 26 dolar (46 TL)

TV’de donla duş yaptı
Dünyaca ünlü ABD’li talk şovcu Ellen DeGeneres’in programına katılan İrlandalı aktör, Liam Neeson, yardım toplamak için televizyonda donla duş aldı.

Meme kanseriyle savaşanlara destek olmak adına DeGeneres’in tasarladığı pembe donla duş alan 60 yaşındaki Neeson telefonla yayına bağlanan hayranlarından 10 bin dolar topladı. Donların satışından elde edilen gelir de kanser araştırmalarına gidecek.
Yardım için bekâretini satılığa çıkarttı!
HT

13790 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: