Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Can Dündar’dan İtiraf

Editör | 07 Temmuz 2013 | Tüm Manşetler A- A+

Can Dündar’dan İtiraf

can_dundardan_erdogan_itirafiHaziran ayının başından beri yaşanan Gezi Parkı olaylarında en sık dile getirilen söylem Başbakan Erdoğan’ın diktatörleşiyor oluşuydu. Pek çok köşe yazarı ve gazeteci yazılarında Başbakan’ın özgürlükleri kısıtladığı ve otoriterleştiği eleştirisinde bulundular. Bu konuda yazı kaleme alan isimlerden biri de Can Dündar’dı. Ancak Can Dündar Milliyet Gazetesi’nde yazdığı Mısır izlenimlerinde bu konuda bir “itirafta” bulundu. Bu itirafıyla şaşırtan Dündar, Mısır’da gördükleri saygıyı belirterek “Erdoğan’a borçluyuz” dedi.

İşte bugünkü yazısının o kısmı;
“BİZE BİR ERDOĞAN LAZIM”

İtiraf edelim ki, bizim basın kartı, Mısır’da Türkiye’den fazla işimize yaradı. Müslüman Kardeşler cephesinde her engeli aşabilmemizi, başı kasklı, eli sopalı sivil milisler arasından rahatça geçebilmemizi, her girdiğimiz ortamda saygı görmemizi Erdoğan’a borçluyuz. Türkiye’nin Mursi’yi sahiplenmesi, karşı cephede tepki yaratsa da İhvan cephesini sevindirdi. Cuma vaazında bile şükranla dile getirildi bu tavır…
Seyfülislam el Benna da aynı kanıda:
“Erdoğan’ın Mısır’da iyi bir ismi var. Mısır halkı onu çok seviyor. Öyle ki halk arasında ‘Bize bir Erdoğan lazım’ deyişi yerleşti. Türkiye’nin Mısır’daki darbeye verdiği tepki, demokrasiye destektir aslında… Her ülkenin vermesi gereken tepkidir. Bu sancılı süreçte de eminim Türkiye, Mısır’dan siyasal ve politik desteğini esirgemeyecektir.”
ensonhaber

8783 Kez Görüntülendi.
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: