Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Bülent Arınç’a şok ! Damadı tutuklandı

Editör | 06 Haziran 2017 | Siyaset, Tüm Manşetler A- A+

Bülent Arınç’a şok ! Damadı tutuklandı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç‘ın damadı Ekrem Yeter Ankara’daki evinde gözaltına alınmıştı. Tutuklama talebiyle Sorgu Hakimliğine sevk edilen Yeter için tutuklama kararı çıktı.

Hürriyet’ten Aysel Alp ve Mesut Hasan Benli’nin haberine göre Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara’daki evinde gözaltına alındı. Ekrem Yeter daha sonra tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

EKREM YETER İÇİN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in hakimlik sorgusu tamamlandı. Yeter, ‘terör örgütü üyeliği’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARINÇ KONUŞMUŞTU

Damadının FETÖ soruşturmasından gözaltına alınmasının ardından Arınç, hurriyet.com.tr’nin sorusu üzerine “Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz” demişti.

AKADEMİSYENLİKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

FETÖ ile mücadele kapsamında OHAL çerçevesinde yayımlanan 2 Eylül 2016 tarihli 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitelerde, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve kamuda çok sayıda kişi meslekten ihraç edilmişti. İhraç edilenler arasında Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter de vardı. Ekrem Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda ‘doçent’ olarak görev yapmaktaydı.

Ekrem Yeter, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine katılmış ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

5261 Kez Görüntülendi.
Etiketler: , ,

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: