Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

İşadamının 5 yıldızlı otelde taciz skandalı!

Ufuk Karaca | 03 Ekim 2012 | Yaşam A- A+

İşadamının 5 yıldızlı otelde taciz skandalı!

Bir işadamı, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde kat görevlisini taciz etti. Otel yönetimi “Adam güçlü bir işadamı, kanıtlayamazsın, rezil olursun, işini de kaybedersin” diye konuyu kapatmaya çalıştı ama kadın şikâyetinden vazgeçmedi. Polis işadamının peşine düştü.

İşadamının 5 yıldızlı otelde taciz skandalı! IMF Başkanı, Dominique Strauss-Kahn’ı koltuğundan eden taciz skandalının benzeri Kadıköy’de yaşandı. 5 yıldızlı lüks otelde kat hizmetlerinde görevli A.S. geçtiğimiz hafta sabah temizliği için odaları dolaşmaya başladı.

A.S. iddiasına göre temizlik için 1124 numaralı odanın kapısını çaldı. Ses gelmeyince de kapıyı kat görevlilerinin kullandığı “pass” anahtarla (yedek anahtar) açıp içeri girdi.

‘ARKADAN SARILDI’
Ancak oda boş değildi. Müşteri yarı çıplak halde içerideydi. A.S. hemen özür dileyerek odadan çıkmak istedi. Müşteri, gömleğini giyerken temizlikçi kadına “Lütfen rahatsız olmayın işinizi yapın, zaten ayrılıyorum otelden” dedi.

Çarşafları değiştirmek için yatağa yöneldiğinde ise kadına arkadan sarılıp öpmeye çalıştı. A.S.’nin çığlık atması üzerine korkup bıraktı. A.S. koşarak otelin güvenlik odasına gitti.

MÜŞTERİYİ YAKALADILAR
Güvenlik müdürüne yaşananları anlatan A.S. şikâyetçi olduğunu söyledi. Otel güvenlik görevlileri müşteriyi kapıdan çıkış yaparken durdurdu.

İsmi açıklanmayan müşterinin güçlü bir işadamı olduğu öğrenilince Güvenlik Müdürü, A.S. ile müşteriyi barıştırmaya çalıştı. A.S. kendisinden defalarca özür dileyen adamı affetmeyeceğini söyledi.

‘REZİL OLURSUN’
A.S. polis çağrılmasını istedi ama otel yetkilileri, işadamının gitmesine izin verdi. A.S.’ye de “Yaptığını inkâr eder ispat edemezsin, ben onu zorla tutamam, sen de şikâyet etme, bir daha otelde çalışamazsın, o işadamı sıkıntı olur, olay ailene yansır, rezil olursun” denildi. A.S. ağlayarak evine gitti.

Ardından da ailesi ile birlikte Kadıköy Emniyet Müdürlüğü’ne gidip şikâyetçi oldu. Soruşturma başlatan polis, otelin güvenlik kamerası kayıtlarını aldı. A.S. otel yetkililerinden de şikayetçi oldu. Polis soruşturması sürüyor.

KAHN CUMHURBAŞKANI OLACAKTI
IMF Başkanı Kahni New York’taki otel odasını temizlemeye gelen kadını taciz etmiş, kadın şikâyetçi olmuştu. O dönem, Fransa Cumhurbaşkanlığı için kuvvetli adaylardan biri olan Kahn, hem IMF Başkanlığı koltuğundan olmuş hem adaylığı suya düşmüştü.
İşadamının 5 yıldızlı otelde taciz skandalı!
HT

6442 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: