Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Yusuf Halaçoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diploması sahte

Editör | 04 Haziran 2015 | Gündem, Siyaset, Tüm Manşetler A- A+

Yusuf Halaçoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diploması sahte

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın diplomasının sahte olduğunu hatırlatarak “Neden beni mahkemeye vermiyor” dedi.

Normal başka bir şey olsaydı çoktan verirdi” açıklamasında bulundu.

erdoganin-diplomasi-sahte

“Cumhurbaşkanı olmak için 4 yıllık fakülte mezunu olmak gerekir” diyen Halaçoğlu, “Sultanahmet’teki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3 yıllıktı. Onun mezun olduğu zaman 3 yıllıktı” diye konuştu.

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, bugünkü “Sahte diploma meselesi” başlıklı yazısında MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ile görüşmesini aktardı.

“KLOZET MESELESİNDE NASIL ATAĞA GEÇTİ”

Takan yazısında, Yusuf Halaçoğlu’nun görüşlerine şöyle yer verdi:

Ben, Cumhurbaşkanına diploman sahte diyorum beni mahkeme vermiyor. Normal başka bir şey olsaydı çoktan verirdi. Diyorum ki; 1981 yılında mezuniyet belgesi almışsın, mezuniyet belgende ne resim var, ne gizli damga var, soğuk damga var. Dekanın da mührü yok. İmza var, mühür yok. Kazıntı ve silinti yoktur diyor diğerlerinde resim var, soğuk damga var. Seninkinde niye öyle değil? Oraya not düşülmüş, ‘elden aldım’ diye. Mezuniyet belgenin sonrasında kurulmuş bir üniversiteden nasıl mezun olabilirsin? Marmara Üniversitesi’nin diplomasını nasıl alırsın diye soruyorum ve İşletme mezunu olarak nitelendiriliyor. Halbuki İşletme ile alakası yok. Aksaray’da Maliye Meslek Yüksek Okulu mezunu, eğer mezunsa?.. Klozet meselesinde nasıl atağa geçti, bu konularda hiçbir şey yapmıyor. Hiç beyanat vermiyorlar diploma konusunda. Bir kere bana Yusuf Hoca bunları ele almak sana yakışıyor mu dediler. Yakışıyor mu ne demek?..”
ODATV

6859 Kez Görüntülendi.
Etiketler: , ,

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: