Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

ASELSAN MÜHENDİSİ ÖLDÜRÜLDÜ

Editör | 15 Ocak 2015 | Gündem, Tüm Manşetler A- A+

ASELSAN MÜHENDİSİ ÖLDÜRÜLDÜ

aselsan-muhendisi-oldurulduASELSAN’da çalışan 28 yaşındaki mühendis Erdem Uğur evinde ölü bulundu.
ASELSAN’da çalışan mühendis Erdem Uğur (28) evinde ölü bulundu. Polisler Erdem Uğur’un dairesine girdiğinde ‘Dikkat gaz açık’ yazılı bir uyarı notuyla karşılaştı. Uğur, yanında mutfak tüpü, tüpün hortumu da yatağın içindeyken ölü halde bulundu. Daha önce de ASELSAN’da çalışan 5 mühendis esrarengiz şekilde ölü bulunmuştu.
İki gün önce iş arkadaşlarına mesaj atan Erdem Uğur, rahatsız olduğunu ve işe gelemeyeceğini söyledi. Daha sonra Erdem Uğur’dan haber alamayan arkadaşları, durumunu öğrenmek için bu sabah Çankaya Cebeci Mahallesi’ndeki evine geldi. Kapıyı çalan arkadaşları içerden ses gelmeyince durumu polise bildirdi.

UYARI NOTU: DİKKAT GAZ AÇIK
Çilingir yardımıyla içeri giren polis, girişte ‘Dikkat gaz açık’ yazılı kağıdı fark etti. Polis, Uğur’u yatağında hareketsiz halde buldu. Polis, ayrıca Uğur’un yatağının yanında bir adet mutfak tüpü ile tüpün bağlı hortumunun yorganın altında olduğunu gördü. Ortamda yoğun gaz olduğu anlaşıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk belirlemelere göre, Erdem Uğur’un gaz zehirlenmesi sonucu öldüğü ifade edildi.

BİNANIN DOĞAL GAZI ÖNCEKİ GÜN İHBAR ÜZERİNE KESİLMİŞ

Apartmandaki vatandaşların, önceki akşam yoğun gaz nedeniyle Başkent Gaz’a ihbarda bulunduğu ve binanın gazının kesildiği öğrenildi. Başkent Gaz, görevlileri bugün ikinci kez gelip inceleme yaptı.

MANYETİK ALAN KONUSUNDA UZMAN

İzmirli ve bekar olduğu bildirilen mühendis Erdem Uğur’un, manyetik alan konusunda uzman olduğu öğrenildi. Şahsın ikametinde yalnız yaşadığı kaydedildi.

Yapılan incelemelerin ardından mühendis Erdem Uğur’un cenazesi savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNAN DİĞER ASELSAN MÜHENDİSLERİ

Hüseyin Başbilen 7 Ağustos 2006’da aracında boğazı ve bileği kesilmiş halde bulunmuş, 17 Ocak 2007’de ise yine Aselsan’da görevli mühendis Halim Ünal’ın kafasına isabet eden tek kurşunla öldüğü haberi gazetelere yansımıştı. 9 gün sonra da bir başka Aselsan çalışanı Mühendis Evrim Yançeken oturduğu binanın altıncı katından düşerek hayatını kaybetmişti. ODTÜ mezunu üç mühendisin önemli askeri projeler üzerinde çalıştıkları ve bu nedenle öldürüldükleri iddia edilmişti. Savcılığın, ailelerinin başvurusu olmadığı halde, diğer iki ölüm dosyasındaki evrakları da mercek altına aldığı belirtildi.

26 Ocak 2013’te ASELSAN Akyurt Tesisleri’nde mikroelektronik güdüm ve elektro-optik grubu projelerde çalışan Hakan ÖKorkunç kazanın nedeni henüz belirlenemedi. Öksüz’ün kullandığı aracın kontrolden çıkarak şehir merkezi sapağında bariyerlere çarptığı ve daha sonra takla attığı ortaya çıkmıştı.

Cihan

7573 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: