Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Değnekçiler hortladı, Kabus geri döndü!

Ufuk Karaca | 03 Ekim 2012 | Yaşam A- A+

Değnekçiler hortladı, Kabus geri döndü!

Hani dün, değnekçilerin yeniden ortaya çıkmaya başladığını yazmış ve Rumelihisarı’ndan örnek vermiştim ya…

Değnekçiler hortladı, Kabus geri döndü! Bir şikâyet, bir şikâyet… Meğer kentin dört yanı bu dertten mustaripmiş. Değnekçiler sadece hortlamakla kalmamış, şehrin birçok noktasını yeniden ele geçirmiş. Şehrin birçok noktasından şikâyetler geldi ama en çok da Kadıköy ve Sarıyer’den… Gelin sözü önce Kadıköylü bir okurumuza bırakalım…

RESMEN ZAPT ETTİLER
“Geçtiğimiz hafta sonu aracımla Bağdat Caddesi’ne gittim. Doğal olarak da hemen Kadıköy Belediyesi’nin park alanına yöneldim. Ancak yer yoktu. Mecburen yol kenarına park etmek zorunda kaldım.

Tam yanaşmıştım ki bir değnekçi çıktı karşıma ve para istedi. Yol kenarına park ettiğim aracım için para ödemek zorunda kaldım.

Tabii sonra durumu hemen polise bildirdim. İşin tuhafı, değnekçiler, belediye otoparkının hemen yanındalar. Yani belediye yetkilileri ya da trafik ekipleri hiç mi onları görmez? Şehrin göbeğinde, resmen sokakları zapt etmişler.”

Şimdi de söz Sarıyerli bir okurumuzda… “Ana caddede ve birçok ara sokakta İSPARK var. Ancak İSPARK görevlileri akşam gittikten sonra değnekçiler sahneye çıkıyor.

Diyelim ki akşam sahile indiniz. Aracınızı da yol kenarına bıraktınız. Hemen yanınıza gelip para istiyorlar. Yolu işgal ederek haksız kazanç sağlıyorlar. Tabii sürücüler de araçlarına zarar verilmesin diye mecburen parayı veriyor. Böyle başıboşluk olur mu?”
Değnekçiler hortladı, Kabus geri döndü!
HT

5838 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: