Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

3.BAYIRBUCAK KARDEŞLİĞİ BULUŞMASI

Editör | 22 Ocak 2016 | Dünya, Foto Galeri, Tüm Manşetler A- A+

3.BAYIRBUCAK KARDEŞLİĞİ BULUŞMASI

3.BAYIRBUCAK KARDEŞLİĞİ BULUŞMASI ( HATAY / YAYLADAĞ)

İsviçre Tut Elimi Derneği, İstanbul’dan Gezgin Gurmeyiz Gönüllüleri ,Türk Hava Gönüllüleri,Thy Hat Bakım Ekibi birlikte organize ettikleri yardım kampanyası çerçevesinde Hatay,Yayladağ’ da  Bayırbucak Bölgesinden gelen mültecilere 1000 koli gıda yardımının yanı sıra,oyuncak,bay,bayan,çocuk kıyafeti, ayakkabı çorap gibi eşyalar, çikolata şekerleme tarzı gıda maddeleriyle de çocukların gönlünü fethetti. Onlarla hemhal olup evlerine konuk olan ekip adına Tut Elimi  Dernek Başkanı Mehmet SARIGÖZ Yardımların devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını bu 3.buluşmada İsviçre den kardeşlerimizin selam dua ve emanetlerini getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Gezgin Gurmeyiz Blog editörü Turgut TUNÇ ise “Acılar paylaştıkça azalır,sevgiler paylaştıkça çoğalır anlayışından yola çıkarak biz bizim bir parçamız olan bu kardeşlerimizi kalbimizde gönlümüzde hissediyoruz damarımızın bir parçası gibi diyerek.Güzel ülkemizin her köşesinden Sinop’tan Merisn’e Hakkari’den İstanbul’a Ankara’dan İzmir’e yarın çok geç olmadan ve inşaAllah çok geç olmaz buraya gelmelerini aynı ortamı paylaşıp biriz beraberiz diyebilmelerini hatta bunun için yarını beklemeden bugünden bir şeyler yapmaları gerektiğini,Yayladağ’ın bir bayram yeri gibi buluşma noktası sevgi halkası birlik zincirinin oluşması gerektiğini güzel ülkemizin bunu yapacak sevgisi ,gücü,yüreği olduğunu biliyorz” ifadelerini kullandı.

Thy ekibinden Elif BAŞKALAYCI ı ise “Bu güne kadar sosyal medyadan basından duyup gördüklerimizin içinde bu tahammülde yaşayan ailelerle karşılaşmak, sohbet etmek bizlere tarifi mümkün olmayan manevi bir hali yaşattı. Gök gürültüsü gibi gelen bombardıman sesleri arasında yaşamak ! buna burada tanık olmak çok başka bir şey Allah yardımcıları olsun.Tüm yardımseverlere gönüllülere teşekkür ederek  yaşadıklarını ifade ettiler.

 

FOTO HABER/  ALPER TUNA

7118 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: