Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Balıkesir’de Atlı Okçuluk Festivali Başladı

Editör | 05 Mayıs 2017 | Gündem A- A+

Balıkesir’de Atlı Okçuluk Festivali Başladı

BALIKESİR’de Karesi Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Uluslararası Altın Ok, Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali başladı. Yarışlara Türkiye’deki sporcuların yanısıra 7 ülkeden 18 yabancı sporcu da katılıyor.

Karesi Bedesten Alanı’nda kortej yürüyüşüyle başlanan Uluslararası Altın Ok, Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’nde, atlı sporcularla mehteran takımı, Yörükler Derneği üyeleri, Balıkesir’in sembolleri arasında yer alan Tülütabaklar, halkoyunları ekipleri ve sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar korteji büyük bir merakla izledi.

24-25 Nisan tarihlerinde Yeni Sanayi Sitesi 3. Kapı’da yarışlar yapılacak. Yarışlar için yaklaşık bin kişilik 3 tribün, atlar için hara ve gösterilerin yapılacağı alan hazırlandı. 26 stand ve 3 yörük çadırı kuruldu.

7 ÜLKEDEN 18 SPORCU, 35 AT

Yarışlara Finlandiya, Polonya, İran, Malezya, Katar, Ukrayna ve Bugaristan’dan 18 sporcunun katılacağı açıklandı. Türkiye’den ise Kayseri, Ankara, Sivas, Kocaeli, Tokat, Erzurum, Konya, İstanbul ve Nevşehir’den sporcuların da yer alacağı festivali Karesi’nin kardeş şehirleri Beypazarı, Osmangazi, Maçka, Schwabisch Hall, Bosna Ilıca’dan konukların da izleyeceği bildirildi.

4403 Kez Görüntülendi.
Etiketler: , ,

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: