Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Kına Gecesi Eğlencelerinin Bayan Dj’i Fatma Civelek

Fikir Tohumu | 12 Ocak 2014 | Magazin A- A+

Kına Gecesi Eğlencelerinin Bayan Dj’i Fatma Civelek

Kadınların bu kadar iç içe eğlenmek zorunda kalmaları yanlış gelmiyor mu ona, diye soruyorum. Erkeklere “bana karışma” demektense böyle izole bir şekilde eğlenmeye çalışmak konusundaki düşüncelerini merak ediyorum.
Kına Gecesi Eğlencelerinin Bayan Dj'i Fatma Civelek Bu organizasyonlar sayesinde kadınların daha rahat eğlendiğini söyleyerek, “Bayanlar daha özgür hareket edip daha özgür giyiniyorlar. Karma organizasyonlardan ziyade, kadınlar arasında yapılan organizasyonlarda daha rahat dans edebiliyorlar.

Benim de tercihim bu yönde olur” diyor. Peki ideal olan kadınların karma bir ortamda da aynı rahatlıkla hareket edebilmesi değil mi? Ortamdaki erkeklerin kadınlara karışmaması ve laf etmemesi? “Mümkün mü öyle bir şey?” diyor Civelek.

“Aslında mümkün,” diyorum, cevap vermiyor, başka da yorum yapmıyor. Fakat hüzünlü bir ifade okunuyor yüzünde. Daha önce bir şey için çok diretmiş, ama en sonunda karşı tarafın isteklerine boyun eğmiş bir kişinin o bilindik ifadesi…

Özellikle kına gecesi organizasyonlarında sahte alan Bayan Dj Fatma Civelek‘e en büyük destekte eşindenmiş…

22399 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: