Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Galatasaray Skibbe’yle eriyor…

Editör | 10 Nisan 2013 | Spor A- A+

Galatasaray Skibbe’yle eriyor…

Geçen hafta Kayseri’ye puan vererek yara alan Cim Bom, galibiyet için gittiği Antalya’da şok yaşadı. Ahmet Kuru’nun tek golüyle mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, 2. yarıdaki 4. maçta 8. puanını yitirirken zirve yarışında ağır bir darbe daha yedi…

G.Saray, moral için çıktığı Antalyaspor deplasmanında eli boş döndü: 1-0. Geçen hafta Kayseri’yle evinde berabere kalarak 2 puan kaybeden G.Saray, Antalya’daki maça da tutuk başladı. 14’te Tita, topu Ahmet Kuru’ya attı. Ahmet, Meira’dan sıyrılıp G.Saray ceza alanının dışından çok sert vurarak topu ağlara gönderdi. Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. 21’de Sabri’nin ortaladığı topu arka direkte boş kalan Baros tamamladı fakat top yan direkten auta çıktı.

ANTALYA EVİNDE G.SARAY’I İLK KEZ YENDİ

2. yarıda G.Saray oyundan düşerken, Antalya daha etkiliydi. 60’ta Fatih ortaladı Ahmet Kuru ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. 71’de Antalya ceza sahasında kazanılan çift vuruşu Nonda gol yapamazken Antalya evinde ilk kez G.Saray’ı yenme başarısı gösterdi. 2. yarıya Sivas yenilgisiyle başlayan Aslan, 2. yarıdaki 4. maçında 8. puanını kaybederek zirve yolunda ağır yara aldı. Cim- Bom, Bordeaux maçı öncesi de büyük moral kaybetti.

10’SUZ OLMUYOR

G.Saray’ın hocası Skibbe, Antalya karşısında Lincoln’ün yokluğunu çok aradıklarını söyledi. İstedikleri gol pozisyonlara giremediklerini belirten Alman çalıştırıcı, “Elde ettiklerimizi de çok basit şekilde kullanamadık. Lincoln’ün yokluğunu çok hissettik. Final pasları ve son vuruşlar eksikti. Lincoln bu özellikleri yüksek olan bir isim. Geriye düştükten sonra kontrolsüz olarak göbekten girmeye çalıştık. Rakibimiz de orayı çok iyi kapattığı için puan alamadık. Tabii ki şampiyonluğun en büyük adayı olmanız için yukarıdaki takımlara çok yakın olmanız gerekiyor. Galip gelmemiz gerekiyordu ama bunu yapamadık” diye konuştu.

BORDEAUX FARKLI OLUR

Skibbe, “Beklentimizin yüksek olduğu oyuncular bizi hayal kırıklığına uğrattı. 2. yarıda golden sonra istediklerimizin hiçbirini yapamadık” dedi. Alman hoca, Bordeaux maçı için de “Farklı bir anlayış ve futbolla kendimizi göstereceğiz” dedi.

Kaynak: bugun.com.tr
8207 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: