Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Beşiktaş’ta kazan kaynamaya başladı

Editör | 10 Nisan 2013 | Spor A- A+

Beşiktaş’ta kazan kaynamaya başladı

Bunun başarı olarak sunulması Siyah-Beyazlı taraftarın tepkisini çekiyor…

Ertuğrul Sağlam’ın, “Başarısız” diye görevine son verilen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin performansı da taraftarı memnun etmiyor. Ara transferde takıma direkt katkı yapan Ernst ve Yusuf gibi oyuncuların alınmasına rağmen elde edilen sonuçların başarı gibi sunulmasından taraftarlar da rahatsız. Özellikle Trabzonspor karşılaşmasında alınan 1 puana sevinilmesi ve bunun şanssızlığa bağlanması da Siyah-Beyazlılar arasında tepkiyle karşılanıyor.

22 PUAN ALDI, 20 PUAN KAYBETTİ

 Ertuğrul Sağlam’ın görevden ayrıldığı ilk 6 haftada hiç yenilgisi bulunmayan Beşiktaş 4 galibiyet, 2 de beraberlik almıştı. Mustafa Denizli’nin takımı devraldığı ilk maçta G.Birliği’ni Ankara’da 3-1 yenen Beşiktaş bir daha dış sahada galibiyet yüzü de görmedi. Denizli yönetiminde 14 maça çıkan Kartal, sadece 6 galibiyet alırken 4 beraberlik elde edip 4 kez de yenildi. Bu dönemde 22 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, 20 puan kaybederek adeta puanların yarısını yitirdi.

2 HAFTAYA İHTİYAÇ VAR

Delgado’nun 90 dakika oynayacak durumda olmadığını belirten Denizli, “Biraz zamana ihtiyacı var. İki hafta sonra hazır olur” dedi…

Trabzonspor maçının ikinci yarısında Yusuf’un yerine görev alan Delgado’nun 90 dakika oynayacak kondisyona ve fizik gücüne sahip olmadığı bildirildi. Dünkü idmanda takımdan ayrı düz koşu yapan Delgado’nun tam kapasiteyle oynaması için 2 haftalık bir süreye ihtiyacı olduğunu belirten Denizli, “Hazır olsaydı, Trabzonspor maçında ilk onbirde oynatırdım. Ancak ikinci yarıda ondan yararlanabildim. Çünkü tam anlamıyla hazır değildi” şeklinde konuştu.

NOBRE’NİN SAKATLIĞI ÖNEMLİ DEĞİL

 Delgado’nun rutin idmanlar dışında, özel çalışma programına da devam ettiği bildirildi. Dün takımdan ayrı koşan Nobre’nin sakatlığı da ciddi değil. Holosko ve Ekrem ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kaynak: bugun.com.tr
6670 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: