Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Meğer Güiza sakat değilmiş

Editör | 10 Nisan 2013 | Spor A- A+

Meğer Güiza sakat değilmiş

F.Bahçe’de, sakat olduğu gerekçesiyle Hacettepe maçında oynatılmayan ve 2 hafta daha dinlendirileceği açıklanan İspanyol yıldızın sağlam olduğu belirtildi. Dede’nin, Güiza’ya olan tepkileri azaltmak için bu yola başvurduğu bildirildi…

İspanya Milli Takımı’yla İngiltere’ye karşı son 6 dakika oynadıktan sonra İstanbul’a dönüşünde F.Bahçe tarafından sakat olduğu açıklanan Daniel Güiza’nın sağlam olduğu ancak daha fazla yıpranmaması için oynatılmadığı iddia ediliyor.

Oynadığı son 3 maçta taraftarlardan ve medyadan büyük tepki çeken İspanyol futbolcunun yaşadığı moral bozukluğunu göz önüne alan vatandaşı ve hocası Aragones’in, Güiza’yı korumak ve daha fazla yıpratmamak için bu yola başvurduğu ifade edildi. Bunun için kulüp doktorlarıyla konuşan Aragones, oynayabilecek durumdaki golcü oyuncu için “Sakat ve bir-iki hafta daha tedavi görecek” açıklaması yaptırdı.

YÖNETİCİLER DE GÜİZA’YA MORAL VERİYOR

 İstanbul Büyükşehir Belediye maçından önce ağrıları olduğu halde oynayan ardından milli maçta da görev yapan Güiza’yı, koruma amacıyla Hacettepe maçında tribüne gönderen Aragones’in bu tavrına yönetimin de destek verdiği öğrenildi. Güiza’nın yedek soyundurulup Semih’in oynatılmasının İspanyol yıldızın moralini daha da bozacağı fikrini benimseyen yöneticilerin de golcü oyuncuyla bire bir görüşme yaptığı bildirildi.

Kaynak: bugun.com.tr
7339 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: