Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Kuyt İstanbul’a Geldi, Cimbom’a Taş Attı

Editör | 20 Haziran 2012 | Spor A- A+

Kuyt İstanbul’a Geldi, Cimbom’a Taş Attı

Fenerbahçe’nin, İngiltere’nin Liverpool takımından transfer ettiği Hollandalı yıldız için yarın saat 13.00’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir imza töreni gerçekleştirilecek.

Eşiyle birlikte İstanbul’a gelen Hollandalı yıldız, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-lacivertli kulübe transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Kuyt, şunları söyledi: “Birkaç haftadır Fenerbahçe’nin bir parçası olduğum için oldukça mutluyum. Buraya gelmeyi dört gözle bekliyordum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğe bakıp başarılar kazanmak istiyorum. Buraya daha önceden de gelmiştim. Fenerbahçe’nin tarihi hakkında bilgi sahibiydim. Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum. Bu tarihin bir parçası olmak ve onlarla başarı kazanmak istiyorum. Eşimi kıskandım açıkcası benden öne İstanbul’u gördüğü için. Kendisi de gelip bana olumlu mesajlar verdi. Aileme iyi ilgi gösterilmesi benim için oldukça önemli” diye konuştu.

“Fenerbahçe-Feyenoord maçında taraftarın yarattığı ortam fantastikti” diyen Hollandalı futbolcu, “Fenerbahçe’nin büyük tarihinin bir parçası olabilmek için elimden geleni yapacağım. Galatasaray’a karşı gol atılarak gerçek Fenerbahçeli olunabildiğini biliyorum” diye konuştu.”


Kaynak: haber365.com
28078 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: