Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Antalyaspor, G.Saray’ı devirdi

Editör | 10 Nisan 2013 | Spor A- A+

Antalyaspor, G.Saray’ı devirdi

Sahasındaki olaylı maçta Kaysersispor’la berabere kalan Galatasaray, Antalyaspor maçını kayıpsız atlatarak, UEFA Kupası’ndaki Bordeaux maçı öncesi moral kazanmak istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalısı Lincoln ile sarı kart cezalısı Emre Aşık’ın yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Harry Kewell ve Hasan Şaş, sakat olan Serkan Kurtuluş ile Hakan Balta, Antalya kafilesine alınmadı.

ANTALYASPOR – GALATASARAY

Stat: Antalya Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Adil Sinem, H.Atilla Gökbilgin
Antalyaspor: Ömer, Korhan, Yalçın, Vahap, Şenol, Ali Zitouni, Ertuğrul, Sedat, Fatih Ceylan, Tita, Ahmet Kuru
Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Volkan, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Nonda, Baros

İLK YARIDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Maçın 3. dakikasında Antalyaspor tehlikeli geldi. Meyra tehlikeyi kornerle önledi. Fatih Ceylan korneri kullandı gelen topu kontrol eden Korhan Öztürk sert vurdu. Şut az farkla avuta gitti.

Maçın 7. dakikasında Arda Nonda’nın koşu yoluna iyi bir pas attı ama tehlikeyi fark eden Ömer hızlı çıkarak topu ondan önce kontrol etti ve tehlikeyi başlamadan bitirdi…

Maçın 12. dakikasında Galatarasay rakip cezalanı içinde kalabalıktı ama nonda’nın pasında Baros topla buluşamadı..

Maçın 13. dakikasında Antalyaspor atağında araya atılan pasa Ahmet hareketlendi, Servet topu sektirince koşuyu sürdüren Ahmet topla buluştu ve cezaalanının ön çizgisine çıkan kaleci Sanctis’i avladı. Top ağlara giderken kalkan bayrağa uyan orta hakem pozisyonun ofsayt olduğunu belirterek, ağlara giden topu gol saymadı.

Maçın 14. dakikasında Milan Baros rakibin arkasına sarkarak topu önüne almak isterken kaleci ömer çıktı ve onun topla buluşmasını engelemek istedi. Baros bu pozisyonda yerde kalırken hakem olay yerine koşarak elini cebine attı ve kendisini aldatmaya çalıştığı için sarı kartını Sarı Kırmızılı sporcuya gösterdi.  

 Maçın 16. dakikasında Fatih’in pasında korhan kaleci ile karşı karşıya kalacakken ofsayt bayrağı kalktı ve pozisyon sona erdi.

Maçın 19. dakikasında Galatasaray gole Milan Baros ile çok yaklaştı. Baros’un vuruşunda top direğe çarparak yandan dışarı gitti.

Maçın 21. dakikasında Ali’nin vuruyunda top avuta gitti.   

Maçın 28 dakikasında Ali cezaalanı içinde bir kez daha golle burun burun kaldı, vuruşunda top kaleciye çarparak Galatasaraylıların korkulu bakışları arasında kale çizgisine parelele gitti ve defans tarafından uzaklaştırıldı.

Bu pozisylonun devamında Baros hızla rakip yarı alana aktı, topla tehlikeli bir şekilde ilerlerken düşürüldü ve Sedat ona müdahale ettiği için sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşta Sabri’nin vuruşu avuta gitti.

Maçın 31. dakikasında Sabri’nin ortasında servet’in vuruşu avuta gitti.

Maçın 36. dakikasında Meyra’nın akıllıca pasını Baros Nonda’ya geçirmeyi başardı. Nonda ceza alanı içinde sert vurdu. Kaleci Ömer yerden sekerek gelen bu sert vuruşu kurtarmayı başardı.

Bu pozisyon sonrası yaşanan gerilim yüzünden Nonda ve Antalyasporlu bir futbolcu sarı kart gördü.

Maçın ilk yarısında kalan dakikalar karşılıklı ama cılız ataklara sahne oldu. Maçın 45. dakikasında Korhan bir kez daha daha öncekileri andırır bir pasla topu Ali zetuni ile buluşturdu onun pasında gelişecek tehlikeli atağı Galatasaray defansı araya girerek engelledi.

Aynı dakikada gelişen Galatasaray atağında İstanbul ekibi tüm hatları ile rakip yarılanda ve yarısından çoğu ceza alanı içindeydi ama yapılan orta bu oyuncularından her hangi biri ile buluşmadı.

Maçın ilk yarısı bir dakikalık intika süresinin oynanmasıyla birlikte 0-0 sona erdi…   

İKİNCİ YARI

Maçın ikinci yarısı Galatasaray’ın vuruşu ile başladı.

Maçın 51. dakikasında Galatasaray gole Nonda ile bir kez daha yaklaştı, Nonda’nın şutunda top avuta gitti.

52. dakikada Tita sarı kart gördü.

54. dakikada gol için kaleyi yoklayan isim bu kez Volkan’dı. Volkan’ın sert şutunda kaleci Ömer topu çelerek gole engel oldu.

55. dakikada Galatasaray Nonda ile şansını denedi top kornere çelindi.

54. dakikada Arda’nın geliştirdiği atak kornerle engellendi.  

60. dakikada Antalyaspor sol kanattan gelişen atakta Fatih’in asistini iyi değerlendirdi ve topu ağlara gönderdi: 1-0 Kaleci  Sanctis’i -n yapacak bir şeyi yoktu ve yakın mesafeden gelen vuruşta topu seyretmekle yetindi..

63. dakikada Baros bir kez daha cezaalanı içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat bu pozisyonu iyi takip eden rakip defans oyuncusu bir hayalet gibi süzülerek arkadan gelip topu Baros7un ayaklarından almayı başardı.

64. dakikada Arda’nın geliştirdiği

65. dakikada Galatasaray volkan’ı çıkarttı ve yerine Aytın Yılmaz’ı aldı.

66. dakikada Baros kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı, seken topta Nonda topla buluştu ama onun vuruşunda da gol çıkmadı. İnanılmaz bir gol pozisyonu ard arda pozisyonlarla kaçırılmış oldu.

65. dakikada Tita’nın pasında Korhan’ın vuruşunda top avuta gitti.

69. dakikada gelen korner vuruşunda Servet7in topla buluşmaya çalıştığı hozisyonda hakem düdüğünü çalarak ceza alanı içinde Galatasaray leyhine bir çift vuruş verdi. Ve sarı kartını bir kez daha kullandı.

70. dakikada kullanılan ceza alanı içindeki serbest vuruşta Ayhan dokundu, Nonda sert vurdu. Sert vuruş rakip defansa çarptı ve bir anlamda barajlı penaltı denebilecek bu pozisyondan da gol çıkmadı.

71. dakikada gelişen pozisyonda bir sarı kart da Ali Zetuni için çıktı. Ali., sarı kartı yaptığı hareket sonra duran pozisyonda topa vurduğu için gördü.

73. dakikada gelişen pozisyonda yapılan ortada Ömer sektirdi, Barış bir anda topu ayaklarının arasında buldu ama Ömer bir kez daha hamle yaparak bu pozisyonun gole çevrilmesini engelledi.

74. dakikada Milan Baros oyundan çıkarken Ümit Karan oyuna dahil oldu

75. dakikada pozisyon bu kez Arda ile gelişti. Arda cezaalanının sağ yanından girdi ve sert vurdu. Şutu kornere çelindi.

80. dakikada gelişen pozisyon sonrası uyun bir süre durdu. Pozisyon sonrası Tita’nın kan lekesi bulunan formasını hakem değiştirmesini istedi.

81. dakikada Ümit Karan’ın vuruşu istediği gibi olmadı ve top kaleci Ömer’de kaldı.

82. dakikada Barış’ın yerine Mehmet girdi ve Galatasaray üçüncü değişikliğini yapmış oldu.

83. dakika’da Mehmet Topal şansını denedi top avuta gitti.

85. dakikada Tita yerini Hakan’a bıraktı.

86. dakikada Ümit Karan’ı iterek engelleyebilen Yalçın sarı kart gördü.

88. dakikada golü atan Ahmet oyundan çıktı yerini Volkan Altın’a bıraktı

90. dakikada maçın normal süresi sona ererken hakem maça 5 dakika ilave edildiğini gösterdi

91. dakikada Ali Zetuni Meyra’dan sıyrılmak isterken kendisini yerde buldu. hakem Halis Özkahya düdüğünü çalarak kendisine sarı kart gösterdi. Bu ikinci sarı kartıydı ve kırmızı görmüş oluyordu. Hakem kırmızı kartını çıkartmıştı ki yan hakemin uyarısı ile sarıyı Ali’ye değil Meyra’ya gösterdi…

93. dakikada kamber oyuna girerken Ertuğrul oyundan çıktı.

Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca 3 puanın sahibi Antalyaspor oldu.

Kaynak: bugun.com.tr
5901 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: