Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Ufuk Uras AK Parti’ye katılacak iddialarını yanıtladı

Editör | 28 Eylül 2012 | Siyaset A- A+

Ufuk Uras AK Parti’ye katılacak iddialarını yanıtladı

Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk olan gazeteciler hafta sonu yapılacak olan AK Parti kongresini konuştular.

Programda konuşan Radikal Gazetesi’nden Ömer Şahin, AK Parti’ye katılanlardan Osman Can’ın liberal, Numan Kurtulmuş’un muhafazakar, Süleyman Soylu’nun ise merkez sağdan olduğunu belirterek, AK Parti’nin tüm topluma açılması için sol ve Kürt ayağının eksik olduğu iddiasında bulundu. Kulislerde sürpriz bir ismin AK Parti’ye katılacağının söylendiğini belirten Şahin, Orhan Miroğlu’nun siyasi yasağı olduğu için sadece görüşlerinin alındığını, Kemal Burkay’ın ise program sırasında AK Parti’de olduğuna dair bir mesaj aldığını söyledi.

“UFUK URAS’IN İSMİ GEÇİYOR”

Didem Arslan Yılmaz’ın ‘Soldan kim olabilir?’ sorusuna Ufuk Uras’ın isminin dillendirildiğini söyleyen Ömer Şahin, ‘Ergenekon davası, Balyoz davası, Anayasa değişiklikleri, referandum tavrında Ufuk Uras çizgisi ile Ak Parti çizgisi birbirine yakın duruyor.’ dedi.

UFUK URAS’TAN JET YANIT

Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan Ufuk Uras ise Ömer Şahin’in iddialarını yalanladı ve böyle bir katılım söz konusu olmadığını söyledi. Böyle bir iddiayı ilk defa duyduğunu ve çok şaşırdığını söyleyen Uras “Ben Eşit ve Demokrasi MYK üyesiyim. Biz AKP karşısında gerçek bir sol seçenek yaratmak için önümüzdeki günlerde yeşillerle birlikte ortak bir parti kuruyoruz. Bana Ak Parti’den herhangi bir teklif ya da görüşme talebi olmadı.” dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: ensonhaber.com
4418 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: