Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

.TC Alan adı dönemi başladı ve Tüm hakları ile Türkiyede!

Ufuk Karaca | 18 Aralık 2012 | Teknoloji A- A+

.TC Alan adı dönemi başladı ve Tüm hakları ile Türkiyede!

.TC Alan adı dönemi başladı ve Tüm hakları ile Türkiyede! Alman kökenli INTERSTATE şirketinin Türkiye’de teknoloji ve pazarlama yatırımlarını tamamlayarak kurduğu TCNET Internet Şirketi tarafından pazara sunulan ‘’.TC’’ alan adı başta markalar olmak üzere büyük talep gördü.

Şirketin Genel Müdürü ve ortağı olan Ertan Ulutaş; ‘’.TC’’ alan adının Türkiye’de pazara sunarken hem internet sektörüne kolaylık ve katma değer sağlayacaklarını hemde bu vesile ile yabancı bir yatırımcıyı teknolojisi ile beraber Türkiye’ye getirmekten mutluluk duyduklarını açıkladı.

Türkiye’de ilk defa özel bir şirket ‘’.TC’’ alan adı ile beraber üst kayıt otoritesi ünvanını taşıyor. Üst kayıt otoritesi olmanın gerektirdiği teknoloji alt yapısı büyük önem taşımaktadır. Bu alt yapı yatırımı Türkiye’de yapılarak tc uzantısı halka açılmıştır. Türkiye’de İlk defa kullanılan EPP 1.0 kayıt standardı tüketici için kayıtda kolaylık ve güvenliği sağlamaktadır.
dugunsalonlari.tc

5132 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: