Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Muharrem İnce Silivri’de miting yaptı

Editör | 14 Aralık 2012 | Siyaset A- A+

Muharrem İnce Silivri’de miting yaptı

Ergenekon sanıklarına destek vermek için duruşmayı izleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, Silivri Cezaevi önünde toplanan kalabalığa seslendi.

“CUMHURİYET’TEN İNTİKAM ALINIYOR”

Cezaevi önüne çekilen aracın üzerine çıkan Muharrem İnce, Ergenekon davasıyla ilgili olarak, “Mahkemesi özel, tanığı gizli, delili düzmece” şeklinde bir yorumda bulundu. Cumhuriyet’ten intikam alındığını belirten İnce, sözlerine şöyle devam etti: “Merak etmeyin, bütün devletin yaşamında buna benzer olaylar olmuştur. Osmanlı da 1413’e kadar siyasi ve askeri açıdan büyük bir karmaşa içine girmiştir. Türkiye de kuruluşundan 90 yıl sonra bir fetret devri yaşıyor. Burada alınmak istenen intikam, Cumhuriyet’ten alınan intikamdır. Onlar, ‘hedef 2023’ derken, asıl hedefin 1923 olduğunu bu millet 5. senenin sonunda anladı diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın, moralinizi bozmayın bunlara karşı direneceğiz. Tırnak ile, diş ile direneceğiz” dedi.

“AMPULÜ PATLATACAĞIZ”

Cezaevi önündeki kalabalığa dikkat çeken İnce, “Kilometrelerce araç kuyruğu oluşturması Türkiye için umuttur, bir başlangıçtır, bir törendir. Bundan korkuyorlar. Diktatörlerin hepsi korkaktır. Bunları otobüslere doldurup, hep birlikte yüce divana göndereceğiz, bundan hiç kuşkunuz olmasın. Atatürk’ün askerleri hiç korkmayın ampulü patlatacağız” diye konuştu.

MUHARREM İNCE GENEL BAŞKAN GİBİ

İsmi sık sık CHP Genel Başkanlığı için anılan isimlerden biri olan Muharrem İnce’nin, Silivri önünde miting yapar gibi coşkulu kalabalığa seslenmesi siyaset kulislerinde farklı şekillerde yorumlandı. İnce’nin bu hareketi ‘genel başkanlığa hazırlık’ olarak değerlendirildi.

Kaynak: ensonhaber.com
4393 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: