Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

KPSS Başvuru Süresi Uzatıldı! 19 Haziran 2012 15:53

Editör | 20 Haziran 2012 | Eğitim A- A+

KPSS Başvuru Süresi Uzatıldı! 19 Haziran 2012 15:53

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından daha önce 4 Temmuz son gün olarak belirtilen 2012 KPSS Ortaöğretim ve Ön Lisans Başvuruları, 11 Temmuz’a kadar uzatıldı.2012-KPSS, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.Sınava ortaöğretim ve ön lisans mezunlarıyla mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Başvurular başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak.

KLAVUZ DAĞITIMI VE SATIŞI YAPILMAYACAKSınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin ”http://www.osym.gov.tr” internet adresinden ulaşacak. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. 

Kaynak: aktifhaber.com
6004 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: