Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Köprüyü 90 gün boşuna mı kapattılar

Editör | 21 Haziran 2012 | Tüm Manşetler A- A+

Köprüyü 90 gün boşuna mı kapattılar

FSM ve Haliç köprülerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmalarının asfalt değiştirmekten ibaret olduğunun ortaya çıkması köprülerin 90 günlük kapanma süresinin tartışılmasına neden oldu.
25 GÜNLÜK İŞİ VAR

Uzmanlar köprülerin üç ay kapatılmasının gereksiz olduğunu belirterek, yapılacak işin üç şerit kapatılmasıyla bir hafta, tek şeritte ise en çok 25 günde biteceğini söylüyor.

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç Köprüsü’ndeki çalışmalar dördüncü gününe girdi. Her iki köprüde de sadece asfaltlama çalışması için şeritlerin 90 gün trafiğe kapatılması tartışma yarattı. Çalışmalarını özellikle köprüler üzerine yoğunlaştıran uzman inşaat mühendislerine göre Karayolları Genel Müdürlüğü’nün belirlediği 90 günlük süre kabul edilebilir değil. Uzmanlar köprü üstünde yapılacak asfaltlama işinin üç şerit kapatarak yaklaşık bir hafta, tek şerit kapatıldığında ise en çok 25 gün süreceğini söylüyor. Karayolları yetkilileri ise her işlemin ayrı ayrı uygulandığını ve her işlem sonrası yapılması gerekn testlerin beklendiğini belirtiyor.

6087 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: