Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Kılıçdaroğlu’ndan dershaneler açıklaması

Editör | 30 Kasım 2013 | Siyaset A- A+

Kılıçdaroğlu’ndan dershaneler açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika ziyareti öncesinde havalimanında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu’na dershaneler konusu Meclis’e geldiğinde CHP’nin tavrı ne olacak sorusu da soruldu. Kılıçdaroğlu bu soruya “Biz bu sürecin tasarı gelmeden önce önyargıyla değerlendirmek istemiyoruz. Tasarı gelir bakarız.” şeklinde cevap verdi.

CHP LİDERİNİN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

Ortaya çıkan belge Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ikili oynadığını gösteren bir belge. 2004’te MGK bir karar alıyor. Olay kamuoyun ayansıdıktan sonra ilk tepkiler yine AKP çevrelerinden geldi. O günün şartları zordu. İmzaladık ama gereğini yapmadık… Herhalde yarın biri de çıkıp imzaladım ama neyi imzaladığımı bilmiyorum’ diyebilir.

Kılıçdaroğlu’ndan dershaneler açıklaması – izle

‘OKUYARAK MI İMZA ATTI?’

Erdoğan’ın bu konuda konuşmasını bekliyorum. O belgeye hangi gerekçeyle imza attı? Okuyarak mı imza attı. Okumadan mı imza attı. Sayın Erdoğan bizim genel başkan yardımıcımızın sorularına bile yanıt verirken bu kadar önemlli bir konuda konuşmaması suçluluğunun kanıtıdır. Toplum AKP hükümetinin ikili oynadığını gösterdi. Bugüne kadar kardeşim dediği pek çok kişiye ihanet etti. Kaddafi’yi arkadan bıçakladı. Erbakan’a ihanet etti. Hiç değilse Erbakan doğruları söylerdi.

İhanet kültüründen gelenler önce kendi arkadaşlarına sonra kendi ülkelerine ihanet ederler. Düne kadar yalanlamaları Arınç yapardı. Ters köşeye yattıktan sonra bu konulara hiç girmiyor. Vahim bir tabloyla karşı karşıyayız. İki yüzlü bir siyasetle karşı karşıyayız. Hep söylerim: Yalancıdan başbakan olmaz.

‘ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ’

Hükümetle Cemaat arasında bir çatışma var mı yok mu önümüzdeki günlerde daha net ortaya çıkacaktır. Biz Erdoğan’dan açıklama bekliyoruz. Yapacağı her açıklamanın yalanlanacağını biliyor. O nedenle konuşmamayı tercih ediyor. Biz bu sürecin tasarı gelmeden önce önyargıyla değerlendirmek istemiyoruz. Tasarı gelir bakarız.

Kaynak: ensonhaber.com
5509 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: