Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Hakkari’de BDP’lilere tepki: Oğlumu siz öldürdünüz

Editör | 05 Kasım 2012 | Son Dakika A- A+

Hakkari’de BDP’lilere tepki: Oğlumu siz öldürdünüz

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütünün düzenlediği bombalı saldırıda ölen 11 yaşındaki Faris Demircan’ın ailesi, taziye için evlerine gelen BDP Hakkâri Milletvekili Esat Canan ile bir grup BDP yöneticisini kabul etmedi. Bazı BDP’lilerin ısrarına tepki gösteren aile, heyeti yüksek sesle eleştirerek evlerinin önünü terk etmesini istedi. Bunun üzerine milletvekili Canan ile BDP’li yöneticiler araçlarına binerek Demircan ailesinin evinden ayrılmak zorunda kaldı.

BOMBA POLİS ARACININ GEÇİŞİ SIRASINDA PATLATILDI

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi şehir merkezine çok yakın bir bölgeye bırakılan bomba yüklü araç dün akşam saatlerinde devriye görevi yapan polis aracının geçişi sırasında patlatılmıştı. Terör örgütünün düzenlediği saldırıda 11 yaşındaki Faris Demircan hayatını kaybetmiş, 18 vatandaş da yaralanmıştı. Saldırı nedeniyle birçok ev ve işyerinin camları kırılırken, patlamaya yakın bölgelerdeki araçlarda da hasar meydana geldi.

AİLEDEN BDP’LİLERE TEPKİ

Sivillere yönelik son yılların en büyük saldırısı olarak kayda geçen olayda hayatını kaybeden Faris Demircan’ın ailesi Şemdinli şehir merkezindeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Aile dostları ile yakınlarıyla oturan Demircan ailesine BDP Hakkâri Milletvekili Esat Canan’ın aralarında bulunduğu bir grup BDP’li taziye ziyaretine geldi. Başsağlığında bulunmak için gelen BDP’lilere Demircan ailesinin fertleri büyük tepki gösterdi. Demircan ailesi ‘Oğlumuzu siz katlettiniz, buradan gidin’ diyerek tepki gösterdi.

SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR

Bazı BDP’liler aile fertlerini sakinleştirmeye çalıştı ve milletvekili Canan’ın eve girmesine izin verilmesini istedi. Demircan ailesi bu talebi de sert sözlerle reddetti. Bunun üzerine BDP heyetinde bulunanlar araçlarına binerek taziye evinden ayrılmak zorunda kaldı.

Kaynak: ensonhaber.com
4937 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: