Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Fransız reklamcı kızımı tarikatın elinden kurtarın dedi mahkemeye koştu!

Ufuk Karaca | 03 Ekim 2012 | Gündem A- A+

Fransız reklamcı kızımı tarikatın elinden kurtarın dedi mahkemeye koştu!

Türk eşinin bir tarikatın etkisi altına girdiğini söyleyen Fransız reklamcı, 3 yaşındaki kızını kurtarmak için mahkemeye koştu

Kurtarın kızımı tarikatın elinden ÇOK sayıda bilinen reklam filmine imza atan Fransız reklamcı Stephane Vincent, 8 yıl önce dış ticaret ile uğraşan İrem Vincent ile evlendi. 2009’da bir kızları oldu. Ancak bir süre önce sorunlar yaşamaya başladılar.

İstanbul’da yaşayan Stephane Vincent, eşinin guru ya da peygamber olarak adlandırdığı Selçuk Y.’nin liderliğindeki ‘sevgi zinciri’ grubuna katıldığını, 3.5 yaşındaki kızını da bu öğretiler ile yetiştirmeye çalıştığını öne sürerek mahkemeye başvurdu.

‘EVDEN KOVDU’
Fransız reklamcı dilekçesinde eşinin çeşitli tehdit ve şantajlarla kendisini evden kovduğunu da belirterek şu ifadelere yer verdi: “Eşim, kızımın 2 yıllık dadısını değiştirip, tarikat liderinin bir yakınını işe aldı.

Her akşam görüşmeye başladılar. Kızımızı da onların yönlendirdiği şekilde eğitmeye başladı. Kızımın bu kişilerle görüşmesinin engellenmesini, boşanmamıza karar verilmesini ve kızımın velayetini talep ediyorum.”

MAHKEME REDDETTİ
Mahkeme ise babanın talebini reddetti. Stephane Vincent’ın avukatının karara itiraz edeceği öğrenilirken Habertürk muhabirinin ulaştığı İrem Vincent, “Konuyu sizden duydum, şoktayım. Bunların hepsi asılsız iddialar” diyerek olayı reddetti.

Suri davası gibi
Tom Cruise ile Katie Holmes’un evlilikleri de bir tarikat yüzünden sona ermişti. Holmes, 6 yaşındaki
kızları Suri’yi Scientology tarikatına üye yapmaya çalışması üzerine Cruise’dan boşanmıştı. Tom Cruise’un yanı sıra Madonna, Will Smith, Demi Moore, John Travolta gibi ünlü isimlerin mensubu olması ile dünya genelinde hızla yayılan tarikatın 3 bin 200’den fazla kilisesi bulunuyor.
Fransız reklamcı kızımı tarikatın elinden kurtarın dedi mahkemeye koştu!
HT

7416 Kez Görüntülendi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: