Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Dağlıca Saldırısı İçin Kim Ne Dedi?

Editör | 20 Haziran 2012 | Tüm Manşetler A- A+

Dağlıca Saldırısı İçin Kim Ne Dedi?

Hakkari’deki terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül, “Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen saldırıda 8 askerimizin şehit olması, 16 askerimizin de yaralanmasından derin üzüntü duydum. Bu hain saldırıyı lanetliyorum.” dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, terörün, uluslararası politikanın bir enstrümanı olduğunu belirterek, “Terörle ilgili o kadar çok şey söyledim ki, gelinen her nokta, yaşanan her üzücü olay bu söylenenleri doğruluyor” dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Hakkari’de 8 askerin şehit olması ve 16 askerin de yaralanması ile ilgili olarak, “Dağlıca’daki askeri üs bölgesine büyük bir saldırı oldu. Hem sayıca fazlaydılar ve silahları vardı. Türkiye terörle mücadele ediyor. Bu mücadele sırasında bu ve buna benzer olaylar maalesef yaşandı. Ne ilk oldu, ne son oldu” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 8 şehit verilen saldırının ardından hükümeti eleştirdi: Ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler. Ülkeninin birliği için CHP’lilerin her ortamda her yerde bedel ödemeye hazır olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Terörü hepimiz, 70 milyon lanetliyoruz. Bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü asla bozamayacaklardır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkâri’de 8 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınayarak; ”Terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor, var gücümle lanetliyorum. Kandil Dağı’nın ve teröristlere lojistik imkan sağlayan bütün unsurların gecikmeksizin etkisizleştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti teyakkuza geçmeli” dedi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Dağlıca saldırısı ile ilgili “Uluslararası terör siyasetini yönlendiren odaklar, Kürt sorununun bitmesini istemediği gibi sürekli kan aksın, çatışma olsun, kavga devam etsin istiyor.” dedi.

5065 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: