Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Angelina Jolie cadı oldu

Editör | 24 Haziran 2012 | Sinemalar A- A+

Angelina Jolie cadı oldu

Uyuyan Güzel’i ölüme sürükleyen cadı Maleficent Anjelina Jolie’nin vücudunda can buluyor. Filmin uzun zamandır oyuncu kadrosu hakkında konuşulan tek ismi olan Jolie canlandıracağı karakter için kamera karşısına geçti. Disney’in 1959 yapımı animasyonu Uyuyan Güzel’deki Maleficent karakterine çok benzer Angelina Jolie fotoğrafı ise nihayet yayınlandı. Jolie’nin sarı gözleri ve iki büyük boynuzuyla Maleficent karakterine benzerliği gözlerden kaçmadı.

Disney’in yaptığı açıklamaya göre uzun zamandır Hollywood koridorlarında konuşulan filmin çekimlerine dün sabah başlandı. Disney, 3 boyutlu filmin 14 Mart 2014’te Amerika’da gösterime gireceğini söyledi. Filmin Türkiye’ye geliş tarihi hakkında ise henüz net bir bilgi yok.

YÖNETMEN ROBERT STROMBERG

Uzun zamandır yapılması planlanan filmin yönetmeninin kim olacağı ise merak edilen konulardan biriydi. Özellikle Tim Burton’ın isminin geçtiği filmin yönetmen koltuğu Robert Stromberg’e emanet edildi. Daha önce yönetmenlik tecrübesi bulunmayan Stromberg, Avatar, Karayip Korsanları, Alice Harikalar Diyarında gibi birçok filmin efektleriyle ve tasarımıyla başarı elde etmiş çift Oscarlı bir sanat yönetmeni.

Filmde Jolie’ye, Uyuyan Güzel/Prenses Aurora rolünde Elle Fanning, yan rollerde ise Sam Riley, Sharlto Copley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple ve Lesley Manville eşlik edecek.

Film, Maleficent karakterinin nasıl kötü bir büyücü haline geldiğini ve Prenses Aurora’ya ölüm hediyesini verirken içinden neler geçtiğini yansıtacak. Masal, sürekli kötü yansıtılan Maleficent karakterinin gözünden, onun dünyasından anlatılacak ve kötü kavramına farklı bir bakış açısı katacak. Filmde ayrıca Maleficent’ın başındaki boynuzları neden taktığının da açıklamasının yapılacağı söyleniyor.

PRENSESİN 100 YILLIK UYKUSU

Kral ve kraliçenin bir kız bebekleri olmuştur. Prenses için verilen baloya Maleficent dışındaki tüm periler davet edilmiştir. Davet edilmediği için kızan Maleficent baloyu basmış ve doğumgünü hediyesi olarak prenses 16 yaşında geldiğinde eline batan iğ ile ölüm vermiştir. Maleficent’ın lanetinden önce 3 periden 2’si hediyesini vermiş geriye bir tanesinin hediyesi kalmıştır. Peri hediye olarak büyüyü prensesin ölmesi yerine 100 yıllık bir uykuya yatmasıyla değiştirir. Prenses 16 yaşına geldiğinde eline bir iğ batar ve bütün saray halkı 100 yıllık bir uykuya yatar. Laneti sadece prensin öpücüğü bozacaktır.

Kaynak: ensonhaber.com
60327 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: