Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

9 yaşındaki çocuğa bomba verip gönderdiler!

Editör | 05 Temmuz 2013 | Son Dakika A- A+

9 yaşındaki çocuğa bomba verip gönderdiler!

Kamera kayıtlarınde tesbit edilen olayda 2 parmağı kopan K.C.’nin Van’da tedavisi sürüyor.

Lice’nin Kayacık Köyü’nde geçen hafta çıkan ve 1 kişinin öldüğü olayları protesto eden 100 kişilik grup, geçen 2 Temmuz’da Hakkari’nin Pehlivan Mahallesi Çevre Yolu’na barikat kurup ateş yaktı. Polis, göstericileri basınçlı su ve göz yaşartıcı bomba kullanarak dağıttı. Ara sokaklara dağılan göstericiler, bu kez de Gazi Mahallesi’nde bir araya geldi. Göstericeler, burada ise Gülen cemaatine yakın olan, gündüz saatlerinde kullanılan Nil Kadın Derneği binasına molotofkokteyli atarak ateşe verdi. Gece boş olan iki katlı binadaki yangın, olay yerine çağrılan itfaiye ve TOMA araçlarından su sıkılarak söndürüldü.

Aynı gece Dağgöl Mahallesi’nde süren olaylar sırasında ise 9 yaşındaki K.C. sol elinden yaralandı. 2 parmağı kopan ve Van’da tedavi altında bulunan K.C’nin kamera kayıtlarında, elindeki el yapımı patlayıcıyı Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu karşısında güvenlik önlemi alan askerlere atmak istediği sırada elinde inflak ettiği görüldü.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Dağgöl Mahallesi’nde saat 20.30 sıralarında 15-20 kişilik bir grubun olduğu, bu gruba zırhlı araçlarla müdahale edildiği, K.C adlı çocuğun da elindeki el yapımı patlayıcıyı atmak isterken yaralandığı kamera kayıtları ile tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, ayrıca 2004 doğumlu K.C.’nin sol elinin 2 parmağını koptuğu ve Van’a sevk edildiği bildirildi.

Kaynak: haber7.com
6897 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: