mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

Hakan Şükür itiraf etti

Editör ~ 31 Mart 2012 ~ Spor, Tüm Manşetler ~ 3772 Kez Görüntülendi. A- A+

Hakan Şükür “İlk golümü Fener’e attım ilk teklifi de Fener’den aldım. Kadıköy’de bir otelde misafir edildim. İki kulübün anlaşması için beklerken sıkıldım, 3. gün ayrıldım. O dönem Fener’e gidebilirdim” dedi.

Şike davasında tutuksuz yargılanan Yavuz Ağırgöl’ün önceki gün yapılan duruşmada ortaya attığı “Hakan Şükür’ü otelde saklıyordum. Bir işim çıkıp ayrılınca Hakan gitmiş. Yoksa Fener’deydi” iddiası efsane golcü tarafından doğrulandı.

Konu ile ilgili olarak HABERTÜRK’ün sorularını yanıtlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Sakaryaspor forması altında ilk golümü o yıllarda kalesini Schumacher’in koruduğu F.Bahçe’ye attıktan sonra transfer teklifi geldi. Bir sezon önce Sakarya’dan F.Bahçe’ye giden Oğuz abi (Çetin), ‘iyi futbolcu, mutlaka alın’ diye beni tavsiye etmiş. Eğer o dönem iki kulüp anlaşsaydı ve ben de isteseydim F.Bahçe’de olacaktım” dedi.

‘BABAM İSTEDİ, BEN PEK NİYETLİ DEĞİLDİM…’

Hakan Şükür, babasının koyu bir F.Bahçeli olması, babasının arkadaşı olan Serkan Acar’ın da araya girmesiyle ikna edilerek Yavuz Ağırgöl tarafından Kadıköy’de bir otelde üç gün boyunca misafir edildiğini belirtip “Tabii o zamanlar profesyonel sözleşmem olmadığı için F.Bahçe’nin önce Sakaryaspor’la anlaşması gerekiyordu. Babam F.Bahçe’ye gitmemi isterken ben ise G.Saraylı olduğum için pek de istekli değildim açıkçası. İki kulübün anlaşması için üç gün boyunca otelde beklerken sıkıldım ve ayrılıp Sakarya’ya geri döndüm” diye konuştu.

“HAYALLERİMİ SÜSLEYEN G.SARAY’A GİTTİM”

Kulüpler anlaşamayınca bir sezon daha Sakarya’da oynayıp Bursaspor’a transfer olduğunu hatırlatan Şükür, şöyle devam etti: “Oradan da hayallerimi süsleyen G.Saray’a geldim. Dedikleri gibi eğer o dönem yine büyük camilarımızdan biri olan F.Bahçe’ye de gidebilirdim. Ama nasibimiz böyleymiş. Sonraki yıllarda da F.Bahçe’den birçok kez teklif aldım, ama kabul etmeyerek G.Saray’da kaldım.” (Erhan Telli / Habertürk)


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: