mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

Ahmet Çakar: Drogba kafasına göre takılıyor

Editör ~ 05 Mart 2014 ~ Spor ~ 2870 Kez Görüntülendi. A- A+

Drogba’nın Galatasaray’ın derebeyi olduğunu söyleyen Ahmet Çakar, Fil Dişi Sahilli yıldızın kafasına göre takıldığını belirtti.

Drogba, izin alarak Rize’ye gitmedi. Profesyonel bir futbolcunun, özel milli maç için böyle bir tavır sergilemesini nasıl buluyorsunuz? 

DROGBA KAFASINA GÖRE TAKILIYOR

Drogba, G.Saray içinde bir derebeyidir. Kafasına göre takılıyor ve ona bu imkan maalesef tanınıyor. Tamam, Drogba özel bir oyuncu ama G.Saray ona yılda yaklaşık 7 milyon Euro’yu Fildişi Sahilleri’nin özel milli maçına diri çıkmak amacıyla dinlenmesi için vermedi. Tabii ki o yaşta bir futbolcu rotasyona girebilir. Tabii ki dinlenmelidir ama takımla birlikte Rize’ye gider, yedek kulübesinde oturur son 15-20 dakika maç sıkıştığında ve takımı doldur-boşalta döndüğünde sahaya girip golü yapar. Drogba Rize’ye gitmedi. Sözüm ona dinlenecekmiş. Ama Çarşamba gecesi Brüksel’de Fildişi’nin özel milli maçında oynayacak. Adı üstünde özel maç. Peki Drogba Çarşamba gecesi Brüksel’de yorulmayacak mı? G.Saray cumartesi günü Akhisar ile oynadığında Drogba o maça dinlenmiş olarak mı çıkacak? Neresinden bakarsanız bakın Drogba’nın yaptığı ve yöneticiler tarafından ona sağlanan bu imtiyaz kabul edilemez.

OYUNCULAR MAÇ SEÇİYOR

 G.Saray ‘ın deplasman kabusu sürüyor. İçerde mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar deplasmanda sadece 3 galibiyet alabildi. Bu farklı tablonun sebebi nedir?

Bunun baş sebebi oyuncuların maç seçmeleri. İstanbul Seyrantepe’de müthiş havaya giriyorlar. 40-50 bin kişinin önünde oynamak onlara zevk veriyor ve taraftarın coşkusu onları ateşliyor. Ama deplasmanı beğenmiyorlar ve sevmiyorlar. Orada havaya giremiyorlar. 

Devre arası transferlerden Telles dışında kadroya girebilen olmuyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

G.Saray devre arasında çok fazla oyuncu transfer etti. Bunun üç nedeni olabilir. Ya bu transferlerden birileri komisyon götürüyor; ki ben buna inanmak istemiyorum. Ya takımı gençleştirmek amacıyla gençlere yatırım yapıyorlar ya da önümüzdeki sezon için gelmesi muhtemel bir transfer yasağına karşı takımı şimdiden doldurmayı düşünüyorlar.


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: