logo

hosting
12 Ağustos 2013

THY kabin ekibi Türkiye’ye döndü

THY kabin ekibi Türkiye’ye döndü

Pilotları kaçırılan THY’ye ait ‘Kızkulesi’ adlı uçağı Türkiye’ye getirmesi için THY tarafından sabah saatlerinde 2’si pilot 4’ü kabin ekibi olmak üzere yeni bir ekip Beyrut’a gönderildi. Kaçırılan pilotlarla aynı uçakta görev yapan ve kaçırılma anına şahit olan THY personelini taşıyan uçak, saat 17.20’de Atatürk Havalimanı’na indi.

5 kişilik kabin ekibi, gazetecilere görünmemek için Türk Hava Yolları’na bağlı personel otobüsü ile uçak altından gizlice çıkarıldı. THY’nın tarifeli seferiyle İstanbul’a gelen Türk yolcuları ise Beyrut’ta yaşadıklarını anlattı.

KAÇIRILMA HABERİNİ HAVAALANINDA ÖĞRENDİLER

Beyrut’ta yaşayan ve aynı uçakla İstanbul’a gelen Halit Öğütçü adlı bir yolcu THY pilotlarının kaçırılma haberini Beyrut’ta öğrendiklerini belirterek, “Sabah havalimanına geldiğimizde uçağın gecikmeli olduğunu söylediler. Pilotlar kaçırılmış. Biz kabin ekibiyle birlikte İstanbul’a geldik” diye konuştu. Eşiyle birlikte tatil için Beyrut’a gittiğini söyleyen bir kadın yolcu ise “Biz personelle aynı otelde kalıyorduk. Otelde çok sayıda asker ve polis vardı. Bizimle ilgili bir şey olmadığını söylediler ama yine tedirgin olduk” dedi.

Kaynak: ensonhaber.com
1043 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?