logo

hosting
06 Eylül 2014

CHP’de Yeni Dönem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 18. olağanüstü kurultayda konuştu. Konuşmasında çok önemli mesajlara yer veren Kılıçdaroğlu, rakibi Muharrem İnce’yi bu sözlerle vurdu.

Genel başkanlık koltuğu için rakibi Muharrem İnce ile yarışan, 944 delegenin ve milletvekillerinin büyük çoğunluğunun destek verdiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 18 Olağanüstü CHP kongresinde konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “CHP elitist bir parti diyorlar. Elitlere saygım var, aydındır. Ama bir elitistler var. Rakı sofralarında Türkiye’yi kurtarırlar. Bunlardan partiyi temizleyeceğim. Bunu herkes iyi bilsin. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hakkari’de ‘yerel yönetim özerklik şartını getireceğiz’ dedim. CHP Kurultayında yine söylüyorum; CHP iktidarında yerel yönetim özerklik şartını mutlaka getireceğiz” dedi.

“CHP SAĞA KAYDI DİYORLAR…”

Kılıçdaroğlu, CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nda yaptığı konuşmada, partinin “sağa kaydığı, Atatürk’ü dışladığı” yönünde eleştiriler olduğunu dile getirdi.

1648 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?