logo

hosting
10 Nisan 2013

Bakın ne yaptı! “Korktuk”

Bakın ne yaptı! “Korktuk”

834687_detayReal Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-2 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından ilginç bir şey yaptı…

Yakın arkadaşı Fatih Terim’den izin alan Mourinho, Galatasaray soyunma odasına gitti ve sarı-kırmızılı futbolcuları teker teker tebrik etti.

MOURİNHO: KORKTUK
Mourinho maçtan sonra şöyle konuştu: “İlk yarı oyunu domine ettik. Galatasaray ikinci yarıda fantastikti. Korktuk. Futbol bu nedenle güzel. İnsanlar futbolu bu yüzden seviyor. Ama daha sonra her şey normale döndü. Galatasaray büyük bir gururla turnuvadan ayrıldı. Ben bir teknik direktör olarak takımım kaybederse kazananı tebrik ederim. Galatasaray harika bir maç çıkardı.”

ÇEYREK FİNALDE HİÇ ELENMEDİ
Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ı eleyerek yarı finale yükselen İspanya’nın Real Madrid takımının teknik direktörü Jose Mourinho, bu kupada çeyrek finalde hiç kaybetmedi. Galatasaray’ı sahasındaki ilk maçta 3-0 yenen, İstanbul’daki rövanş maçını ise 3-2 kaybetmesine rağmen rakibini devre dışı bırakan İspanyol ekibinin dünyaca ünlü teknik direktörü Mourinho, böylece kariyerinde “Devler Ligi”ndeki 7. çeyrek final eşleşmesinden de mutlu şekilde ayrılma başarısı gösterdi.

2003 YILINDA BAŞLADI
2003-2004 sezonunda ülkesinin Porto takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Portekizli çalıştırıcı, o sezon çeyrek finalde Fransa’nın Olympique Lyon takımını eledi. Ünlü teknik adam, İngiltere’nin Chelsea takımıyla 2004-2005 sezonunda Almanya’nın Bayern Münih, 2006-2007 sezonunda da İspanya’nın Valencia ekibini ”Devler Ligi” çeyrek finalinde geçti. Jose Mourinho, İtalyan ekibi Inter ile UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığı 2009-2010 sezonunda ise çeyrek finalde Rusya’nın CSKA Moskova takımını eledi. 2010-2011 sezonunda Portekizli teknik adamın başında bulunduğu Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere’nin Tottenham takımını devre dışı bıraktı. Mourinho yönetimindeki Real Madrid, geçen sezon da çeyrek finalde Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apoel takımını elemişti.

“GALATASARAY MUHTEŞEM BİR MAÇ ÇIKARDI”
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray’ı eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid’in teknik direktörü Jose Mourinho, stat atmosferinin Galatasaray takımını ateşlediğini söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mourinho, Türk Telekom Arena’daki atmosferden ne kadar etkilendiklerinin sorulması üzerine, atmosferin kendilerini değil Galatasaray’ı etkilediğini kaydetti.

“Tüm maçlarımızı böyle atmosferlerde oynamak isteriz” diyen Portekizli çalıştırıcı, “Oyuncularım bu atmosferden etkilenmediler ama Türk futbolcular etkilendiler. Bu atmosferi kullanarak muhteşem bir maç çıkardılar. Evet Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler ama keşke tüm takımlar böyle mücadele ettikten sonra veda etseler. Kalplerini, gururlarını ortaya koyarak çok büyük bir güçle oynadılar” şeklinde konuştu.
Yöneltilen bir soru üzerine, maçın ikinci yarısında skorun 3-1 olmasının ardından tehlikenin farkına vardıklarını dile getiren Mourinho, oyuna Albiol’u alarak son 10 dakikada beklediklerinden daha az tehlike yaşadıklarını dile getirdi.

“GOL YİYECEKSEK. SNEİJDER VE DROGBA’YI TERCİH EDERİM”
Jose Mourinho, eski öğrencileri Sneijder ve Dorgba’nın bugün kendi takımına gol attıklarının hatırlatılması üzerine, ”Eğer benim takımıma gol atılacaksa, gol yiyeceksek, Sneijder ve Drogba olmasını tercih ederim. Sneijder ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu bundan sonra da gösterecektir. Drogba ise her zaman Drogba’dır. Ölene kadar futbolcu yeteneklerini taşıyacaktır” diye konuştu.

Kaynak: Haber Türk

1327 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?