mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

Melih Gökçek’ten bir ilk: Twitter mitingi yapalım

Editör ~ 15 Mart 2014 ~ Son Dakika ~ 2538 Kez Görüntülendi. A- A+

Vatan Gazetesi’nde yer alan habere göre, Twitter’dan takipçilerine ilginç bir öneri sunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olumlu yanıt alınca yeni projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

GÖKÇEK’TEN ANKARA’DA TWİTTER MİTİNGİ ÖNERİSİ

Gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yeni projesiyle yine dikkatleri üzerine çekecek. Gökçek Ankara’da twitter mitingi düzenleyecek.

“GELİN TWİTTER MİTİNGİ YAPALIM”

Twitter’ı aktif şekilde kullanan Melih Gökçek, takipçilerine ilginç bir fikir sundu. Gökçek takipçilerine “Sevgili twit alemi, orjinal bir teklifim var. Ankara’da bir ‘twitter mitingi’ yapalım mı?” diye sordu. Takipçilerinden olumlu yanıt alan Gökçek, twitter mitingini nerede ve ne zaman yapalım? Diye öneri alarak Ankara’da twitter mitingi düzenlemek için kolları sıvadı.

DÜNYADA SOSYAL MEDYAYI EN İYİ KULLANAN BELEDİYE BAŞKANI

Melih Gökçek, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) önde gelen internet ve teknoloji kuruluşlarından biri olan Marketing Association (IMA) tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” seçilmişti.


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: