mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

Devlet Bahçeli’nin Afyonkarahisar mitingi konuşması

Editör ~ 15 Mart 2014 ~ Son Dakika ~ 2423 Kez Görüntülendi. A- A+

 Devlet Bahçeli’nin konuşmalarının satır başları;

“OĞLUN BİLAL’İ ARADIN MI ARAMADIN MI?”

“Türkiye’nin gündeminde 88 gündür yolsuzluk ve rüşvet konuları var. Yolsuzluk ve rüşvet ortaya çıtkığından beri Sayın Başbakan  tedirginleşmiştir. 

Sayın Başbakan’a soruyorum. 17 aralık sabahı oğlun Bilal’i aradın mı aramadın mı? 

“HSYK’YI EN SON YASAYLA AKP’LEŞTİRDİLER”

İktidarın gizli gündemlerinden biri HSYK’ydı. Bu HSYK’da yeniden düzenlemelerle yargı yani üçüncü kuvvet kuşatıldı. Daha sonrada bu siyasallaştırıldı. En son yasayla da AKP’leştirilmiş durumdadır.

“YAVAŞ YAVAŞ DİKTATÖRLÜĞE GİDEN YOLA KAYMAYA BAŞLADI”

Yasama sende, yürütme sende, yargı sana hizmet ediyor, basın ve medya da RTE dizisiyle kamuoyunu, toplumu meşgul ediyor. Bu kadar kuvvet Recep Tayyip Erdoğan’ı çılgına çevirmiştir. Demokrasiyi yavaş yavaş askıya alıp diktatörlüğe giden yola kaymaya başlamıştır.

“TÜRKİYE BUGÜNKÜ FELAKETE GELMİŞTİR”

Recep Tayyip Erdoğan bu güçle şımarmıştır, şaşırmıştır, Türkiye’yi artık tek adam olarak ben yönetirim demiş, diktatörlüğe heves etmiştir. İşte Türkiye bugünkü felakete gelmiştir.

“AKP’Yİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRDİNİZ”

Bakın Afyon Türkiye’nin ortasında bir yer. Burada işsizlik, göç, nüfus azalması var. Milletvekili sayıları azalıyor. Öte yandan halkımız açlık sınırı altında. 11 yılı iyi değelendirmekte yarar var. Öncelikle AKP’li kardeşlerim 2002 yılında AKP’yi tek başına iktidara getirdiniz, güç alanına da sahip kıldınız. O günden bugüne oy verme iradenizin sebeplerini göz önüne aldığınız da değişen ne var? Hayat pahalılığından kurtuldunuz mu?

“ARTIK YETER DEMENİN ZAMANI GELDİ”

Açlığınızı giderebildiniz mi? Çocuklarınızı iş sahibi, ev sahibi, baş göz yapabildiniz? Artık yeter demenin zamanı gelmiş demektir. Biz memnunuz diyorlarsa Allah yollarını açık etsin nereye kadar giderlerse gitsinler.”


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: