mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

Aziz Yıldırım İstifa Etti

Editör ~ 25 Ağustos 2011 ~ Spor, Tüm Manşetler ~ 1467 Kez Görüntülendi. A- A+

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etti.Fenerbahçede sular durulmuyor, şok üstüne şok… Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi sonrasınnda Fenerbahçe’den bir istifa haberi geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na yapılan başvuru sonrası Metris Cezaevi’ne giderek Başkan Aziz Yıldırım ile bir yol haritası çizen Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, daha sonra kulübe gelerek yönetimi acilen topladı.

Yaklaşık 2 saat süren yönetim toplantısı sırasında Nihat Özdemir’in görevinden istifa kararı aldığı öğrenildi.

Özdemir, yazılı istifa açıklamasında, “Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden 25 Ağustos 2011 tarihi itibariyle istifa etmiş olduğumu bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullandı.

Özdemir, Federasyon Başkanı Aydınlar bir televizyon programında konuşurken canlı yayına telefonla bağlanarak rest çekmiş, “Eğer Aydınlar şike yaptığımıza inanıyorsa bizi ligden düşürsün” ifadesini kullanmıştı.


Etiketler: , , , ,

habere yorum yapın

Yorum yapın: