logo

hosting
11 Nisan 2013

Ünlü Norveçli Şarkıcı Hadise Hayranı

Ünlü Norveçli Şarkıcı Hadise Hayranı

– 2009 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinci olan Norveçli şarkıcı Alexander Rybak, Antalya’da yaşayan yerleşik yabancılarla iletişimi kuvvetlendirmek adına hazırlanan “Onlar Bizim Hemşehrimiz” projesi kapsamında Alanya’da konser verecek.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün organize ettiği “Onlar Bizim Hemşehrimiz” projesi kapsamında konser vermek amacıyla Alanya’da bulunan Alexander Rybak, Kleopatra Dreams Beach Otel’de basın toplantısı düzenledi. Detur Alanya Bölge Müdürü Terhi Alanya, ICCM Uluslararası Kültür Merkezi Müdürü Mesut Güreş ve Basın Danışmanı Anastasia Petrova ile Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Yenialp’in de katıldığı toplantıda, Alexander Rybak’ın 2012’de çıkardığı albümün adını taşıyan kendisinin yazıp bestelediği “Leave Me Alone” adlı şarkısının klibi yayınlandı. Rybak daha sonra, konser için Litvanya’dan gelen 4 dansçısı ile birlikte objektiflerin karşısına geçti.

2009 yılında Rusya’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Fairytale” adlı şarkısıyla birinciliği kazanan Rus asıllı Norveçli sanatçı Alexander Rybak, aynı yarışmada 4’üncü olan Hadise’yi tanıdığını ve kendisiyle bir düet yapmak istediğini açıkladı. Çok sayıda Türk hayranı olduğunu ve Alanya’ya ikinci kez geldiğini belirten Rybak,”Onlar Bizim Hemşehrimiz” projesi kapsamında 13 Nisan Cumartesi günü Banana Beach Club Hotel’de konser verecek.

Kaynak: haber3.com
21565 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?