logo

hosting
05 Temmuz 2013

R.Carlos ilk antremanına çıktı

R.Carlos ilk antremanına çıktı

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan çalışma ile başladı. Taraftarlar ilk çalışmaya ilgi gösterirken, ilk deneyimini yaşayan Carlos’un heyecanlı olduğu görüldü.

Yeni sezona takımın başına dünya yıldızı Roberto Carlos’u teknik direktör olarak getirerek dikkat çeken Sivasspor yeni sezon için hazırlıklarına start verdi. Kırmızı-Beyazlılar yeni sezonun ilk çalışmasını bu sabah kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı. Sivasspor’un yaz spor okuluna kayıt yaptıran minikler, teknik direktör Roberto Carlos ve oyunculara koridor oluşturarak sahaya çıkarken alkışladı. Carlos, sahaya çıkarken kendisini karşılayan çocuklara ve taraftarlara Türkçe olarak ‘Merhaba’ dedi. Antrenmanı izlemek üzere tesislere gelenler ise ünlü teknik adamla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalışma öncesinde kırmızı-beyazlılar toplu halde fotoğraf çektirdi. Bir grup taraftar da antrenmanı yakından takip etti. Sezonun ilk çalışmasında Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, yöneticiler Ekrem Munar ve Mehmet Ali Topal da takip etti. İlk çalışmaya izinli olan kaleci Borjan katılmadı. Yeni transferler Cicinho ve Rengifo’nun ise daha sonra takıma dahil olacağı belirtildi.

HEYECANLI GÖRÜNDÜ

Teknik direktör Roberto Carlos ilk olarak futbolculara orta alanda toplayarak tek pasta top kampa çalışması yaptırdı. Kendisi de oyunculara eşlik eden Carlos’un neşeli ve heyecanlı olduğu görüldü. İkili top çalışmasının ardından hafif tempolu koşu çalışmalarına yer verildi.

Sivasspor’un bu sabah yaptığı ilk çalışma yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenmanın bitiminin ardından Teknik direktör Roberto Carlos basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk çalışmayla katılan futbolcularına teşekkür eden Carlos, “Her yeni geliş, her başlangıç bazı farklılıklar demektir. İlk antrenmanımıza göre herkes çok profesyonel ve iyiydi. Bundan dolayı mutlu oldum. Önümüzde 40 günlük bir süreç var ve bu sürede liglere çok iyi hazırlanacağız.” dedi. Ligdeki hedefleri konusundaki soru üzerine Carlos, “En iyilerden biri olacağız. Herkes, bütün taraftarımız takımımızın iyi futbol oynadığını görecek. Hedefimiz Avrupa Ligine, Şampiyonlar Ligine gitmek. Bunun için takımımızın saha içinde ve dışında bir bütün olup iyi çalışması gerekiyor. Taraftarımız da bizden iyi bir takım ve iyi bir futbol bekliyor.” dedi.

İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPTIK

Transferler konusundaki soruları de cevaplandıran Roberto Carlos, “İstediğimiz transferleri yaptık. Belki 1-2 tane daha yapabilirdik ama şu an beklemedeyiz. 3 oyuncumuz bugün İstanbul’da. Pazartesi veya Salı günü tüm oyuncularımız burada olacak ve antrenmanlara tam takım devam edeceğiz. 3 yeni gelecek oyuncunun kalitesi ve şu anda takımda bulunan kaliteyi birleştirirsek gerçekten güçlü bir takım olacağız.” diye konuştu. Yeni trans ferler konusunda isim vermekten kaçınan Carlos, “Ben işin teknik taktik kısmıyla ilgileniyorum, diğer futbolcuların isimleri konusunda benim birşey söylemem doğru olmaz, başkanımız veya sportif direktörümüz gerekli açıklamaları yaparlar.” dedi.

ALEX VE LUGANO’YLA GÖRÜŞMEDİK

Sivasspor’a geldikten sonra Alex de Souza’ya transfer teklifinde bulunup bulunmadığı sorusu üzerine ise Carlos, Alex ile her hangi bir transfer görüşmesi yapmadığını ve daha önce Brezilya milli takımında veya Fenerbahçe’de birlikte oynarken görüştüğü gibi görüştüğünü belirterek, “Eksta bir görüşmem olmadı. Çok farklı haberler çıkabiliyor. Lugano’nun da ismi geçmişti. Lugano ile ilgili hiç bir görüşmemiz olmadı. Bizim yaptığımız transferler Türk futbolu ve bu takım için çok iyi olacak isimler. Geldikleri zaman göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: ensonhaber.com
1173 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?