logo

hosting
05 Temmuz 2013

Pelin Gündeş Bakır: Mısır’da darbe olacağını söylemiştim

Pelin Gündeş Bakır: Mısır’da darbe olacağını söylemiştim

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, partisinin Kızılcahamam kampında “Mısır’da askeri darbe olacağını” söylediğini ancak ciddiye alınmadığını Twitter üzerinden duyurdu. 

Mısır’daki darbe ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden değerlendirmelerde bulunan Pelin Gündeş Bakır, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar şöyle:

“1.5 SENE SONRA GERÇEKLEŞTİ”

“Bazen dış politikadaki tahminlerim beni bile korkutuyor. 2011 yılında, Mısır’da bir kaç sene içinde askeri darbe olabileceğini söylemişim Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin Strasbourg’daki Genel Kurulunda. Mısırdaki darbe tehdidine karşı önlem alalım demişim. Mısır’da askeri darbe olacağı ile ilgili politik öngörüm tam 1.5 sene sonra gerçekleşti.

“KAHKAHA İLE GÜLMÜŞTÜ”

Avrupa Konseyi Ekim 2011 tutanaklarında konuşmalarımın tam metnini bulabilirsiniz. http://www.coe.int adresinde verbatim records da. 2011 yılı Kasım ayında Akparti Kızılcahamam kampında söz alarak Mısır’da bir kaç sene içinde askeri darbe olabileceğini söyledim. Kızılcahamam kampındaki 2011 Kasımı’ndaki konuşmam sırasında on onbeş kişilik grup bana kahkaha ile gülmüştü. Haklı çıktığıma üzüldüm.”

“Renkli gözlü 1 kadın Mısır’da askeri darbe ihtimali var deyince nedense dikkate alınmıyor. Ciddiye alınmak için acilen sakal bırakmam lazım”

Kaynak: ensonhaber.com
1034 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?