logo

hosting

Maskeli Süvari’den en son detaylar – Tıkla İzle

Maskeli Süvari’den en son detaylar – Tıkla İzle

Johnny Depp ve Armie Hammer’ın başrolünü oynadığı Maskeli Süvari (The Lone Ranger) filminden karakter posterleri ve açıklamaları yayınlandı!

TONTO (Johnny Depp)

Kabilesinden sürülmüş gezgin bir Komançi olan Tonto, köyünün yerler bir olmasına sebep olan iki adamın peşinde at sürmektedir. Ta ki kaderi Tonto’nun yardımıyla Maskeli Süvari’ye dönüşecek olan yaralı genç avukat John Reid ile kesişene kadar…

VİDEO YAYINA HAZIRLANIYOR..

JOHN REID (Armie Hammer)

Texas Coby’den Doğu Yakası Sertifikası almak için avukatlık yapmaya hazır şekilde trene binen cesur ve idealist John Reid, hakların silah sesleriyle dağıtıldığı hudut bölgesinin vahşi kurallarına karşı çıkmaktadır. Reid’in bilmediği şey ise Komançi savaşçısı Tonto’nun karşısına çıkması, onu esrarengiz bir savaşçı olan Maskeli Süvari’ye dönüştürecek olaylar zinciriyle karşılaşmasına yol açacak olmasıdır.

Yapımcı Jerry Bruckheimer ve yönetmen Gore Verbinski (“Karayip Korsanları” serisinin kamera arkasındaki ekip) bir Disney/Jerry Bruckheimer Films filmi olan “The Lone Ranger / Maskeli Süvari” ile aksiyon ve mizah dolu, nefes kesen bir macera sunuyor.

Filmde, ünlü maskeli bir kahraman, yeni bir bakış açısıyla hayata döndürülüyor. Amerikan yerlisi, ruhani savaşçı Tonto (Johnny Depp), hukuk adamı John Reid’in (Armie Hammer) bir adalet efsanesine dönüşmesine dair anlatılmamış hikayeleri anlatıyor.

Film, seyirciyi, epik sürprizler ve birbirine hiç benzemeyen bu iki kahramanın açgözlülük ve yozlaşmaya karşı birlikte savaşmak için işbirliği yapmayı öğrenirken ortaya çıkan komik sürtüşmeleriyle dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Johnny Depp ve Armie Hammer’ın başrolünü paylaştığı, kadrosunda Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson ve Helena Bonham Carter gibi isimleri barındıran ‘Maskeli Süvari’ 5 Temmuz 2013’te vizyona girecek.

Kaynak: ensonhaber.com
1769 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?