logo

hosting
05 Temmuz 2013

Hacıosmanoğlu Trabzonspor taraftarına seslendi

Hacıosmanoğlu Trabzonspor taraftarına seslendi

Transferdeki beklentilerden ekonomik yapıya ve ileriye dönük planlarına birçok konuya açıklık getiren Bordo-Mavililer’in patronu, çok merak edilen “takviye” meselesiyle söze girdi.

“BİZİM YOL HARİTAMIZ BELLİ”

Kongre sürecine değinen Hacıosmanoğlu, ”Çok net ifadeler kullanmıştık o süreçte. ‘Kim ki Trabzonlular’a hemen yıldız transfer sözü verirse bu camiayı kandırır’ dedik. Bizim yol haritamız belliydi, ona göre yürüyoruz. Geçmiş dönemin yarattığı çarpıklıkları düzeltmek ve hasar tespiti yapıp yapıya işlerlik kazandırmaya uğraşıyoruz. Ancak bunları söylerken bir karamsar tablo da oluşturulmasın.”

“TRABZONLULAR BİZE GÜVENSİN”

”Biz buraya sorunları çözmeye, icraat yapmaya geldik, dert yanmaya değil.” diyen Hcaıosmanoğlu, “Rahatlıkla söyleyebilirim ki, transfer yapacak paramız da, hazırlığımız da var. Fakat bu yapıya özellikle da yabancı katılımı şu an için ütopiktir. Önce yabancı yükümüzden kurtulmamız lazım. Bu da nasıl olacak, teknik heyet ve sportif yapımız eldekilerden yararlanabileceklerimize ‘kalsın’ diyecek, diğerleri için de formül geliştireceğiz. Bunun için kamp sürecini beklemek gerekir biraz. Onu bekliyoruz. Eksikleri bilmediğimiz, transfer yapmayacağımız, hatta yapamayacağımız algısı yanlıştır. Taraftarımız, Trabzonlular bize güvensin, sözümüze inansın. Bugüne kadar sözlerimizin arkasında durduğumuz için bizi başkan seçtiler, bundan sonra da onları mahcup etmeyeceğiz” mesajlarını gönderdi.

“TRABZON’U DERTT EDEN İNSANLARLA YOLDAYIZ”

İbrahim Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Göreve gelen genel direktör Ünal Karaman, teknik direktör Mustafa Akçay ve yeni ekibi uyum içinde çalışıyort. Bazı kötü niyetli kimseler bu tablodan rahatsız”

”Yepyeni bir söylemle, Trabzon’u dert eden insanlarla yürüyoruz. Çok pozitif bir ortamımız olduğunu düşünüyorum. Tabi her zaman olduğu gibi kaotik bir yapı isteyen, bu durumu kabullenemeyen insanlar olacaktır. Ancak bu kişilere en iyi cevabı biz duruşumuz ve sahaya yansıyacak Trabzonspor takımıyla vereceğiz. Bu tip söylemlere ve art niyetlilere icraat dönemimiz bile yeni başlamışken durmadan laf söyleyenlere inanmayın diyorum taraftarımıza”

“10 MİLYON TL TRABZON’A HİBE EDİLDİ”

”Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren çok acil ödemelerle karşılaştık. Tüm yönetim kurulu olarak kendi iş yerimizi yönetir gibi hassas davranıyoruz.” diyen Trabzonspor Başkanı,

“30 milyon TL’nin üzerinde bir ödeme yaptık, oyunculara, kurumlara. Ve şunu da belirtmek isterim ki bunun 10 milyon TL kadarı yönetim kurulumuz tarafından Trabzonspor’a hibedir. Bu da zaten mali genel kurulda görülecektir. Diğer icraatlarımızı ilerleyen dönemde daha detaylı şekilde anlatacağız. En büyük hassasiyetimiz çalışanına karşı borçsuz bir kulüp olmak. Bunun için de tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: ensonhaber.com
1083 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?