logo

hosting

Gülten Kaya: MHP’liler de PKK’lılar da kardeştir

Gülten Kaya: MHP’liler de PKK’lılar da kardeştir

gulten_kaya_mhpliler_de_pkklilar_da_kardestir
A Haber ekranlarında yayınlanan ‘Bi Sormak Lazım’ programına konuk olan Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, dünkü grup toplantısında “PKK’lıları kardeş olarak gösteren Tatar Ramazan, herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannetmektedir” ifadesini kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. Zira Tatar Ramazan filminin müziklerini Ahmet Kaya yapmıştı.
“PKK’LILAR DA MHP’LİLER DE KARDEŞTİR”

Gülten Kaya, MHP liderinin eleştirileriyle ilgili, “PKK’lılar da MHP’liler de kardeştir. Sayın Bahçeli keşke biraz Kürt edebiyatı okusa” dedi.

Kaya, “Bir yurttaş olarak Devlet Bahçeli’den öneri bekliyorum. Kendisine sorum şudur, peki sizce yıllardır canımızı yakan bu işi nasıl çözeriz? Sayın Bahçeli acaba bu konuyla ilgili ne diyor?” değerlendirmesini yaptı.

SERDAR ORTAÇ SORUSU KIZDIRDI

Star TV ekranlarında yayınlanan Popstar 2013’te jüri üyelerinden Serdar Ortaç, 1999 yılında Ahmet Kaya ile yaşadıkları Kürtçe şarkı olayıyla ilgili canlı yayında özür dilemişti. Serdar Ortaç’ın bu özrü magazin gündeminde de uzun süre konuşulmuştu. Yıllar sonra gelen bu özürle ilgili herkes farklı yorumlarda bulunurken, konuyla ilgili Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya’nın ne diyeceği merak ediliyordu.
TEK CÜMLELİK ÖZÜR YORUMU

Gülten Kaya konuyla ilgili tek cümlelik bir açıklama yaptı. Programa ciddi meseleleri konuşmaya geldiğini belirten Kaya, “Ben bir haber kanalına biraz hayatın gündemini ve ciddi konuları konuşmaya geldim. Dolayısıyla ciddi konuları konuşalım” dedi.

1908 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?