logo

hosting
06 Mayıs 2013

CHP’den askerlik süresinin kısalmasına destek

CHP’den askerlik süresinin kısalmasına destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, askerlik süresinin geniş zeminde tahlil edilmesi gerektiğini belirterek, “Ulusal güvenlik açısından sakınca yoksa, bu toplumu rahatlatacak bir husustur” dedi.

ALMANYA’DAKİ DAVA

Loğoğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Almanya’da 2000-2007 yılları arasında 8’i Türk 10 kişiyi öldürmekle suçlanan aşırı sağcı Nasyonalsosyalist Yeraltı (NSU) terör hücresi hakkında bugün başlayan davanın çok önemli olduğunu söyledi. Cinayetlerin Almanya’da ırkçılık sorununun devam ettiğini gösterdiğini ifade eden Loğoğlu, hükümetin cinayetlerin Neonazi cinayeti olduğunun ortaya çıkmasından sonra konuyu sahiplendiğini savundu.

ASKERLİK SÜRESİNİN KISALMASI

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Loğoğlu, askerlik süresinin kısalmasının gündemde olduğunun belirtilmesi üzerine, terör bittiği ve terör örgütü çekildiği için böyle bir bağlantı kurulduğunu ifade etti. Loğoğlu, “Sayın Bakan’ın bu açıklamayı daha geniş zeminde bir tahlile dayanarak yaptığını düşünmek isterim. Ulusal güvenlik açısından bir sakınca yoksa, bu toplumu rahatlatacak bir husustur” diye konuştu.

Kaynak: ensonhaber.com
1429 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?