logo

hosting
10 Nisan 2013

BİM’in Mısır’daki ilk mağazası hizmete girdi

BİM’in Mısır’daki ilk mağazası hizmete girdi

Türkiye’de perakende sektörünün önde gelen şirketlerinden BİM, Mısır’daki ilk mağazalarını dün hizmete soktu. Kahire’nin Zeytun ve Ayn Şems semtlerindeki iki mağaza aynı anda hizmete girerken, ay sonuna kadar 14 mağazanın faaliyete geçmesi bekleniyor. 

(İlk marketi Türkiye’nin Kahire büyükelçisi Hüseyin Avni Bostanlı açtı)

YIL SONUNDA MAĞAZA SAYISI 30’A ÇIKACAK

Fas’tan sonra Mısır’da da faaliyete başladıklarını anlatan BİM Operasyon Komitesi Üyesi Ürfet Nacar, yıl sonuna kadar mağaza sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Nacar, önümüzdeki dört yıl boyunca sadece başkent Kahire’de büyümeyi hedeflediklerini, daha sonra genişleme stratejilerini tüm Mısır’a yayabileceklerinin altını çiziyor.

KAHİRE’NİN ORTA GELİRLİ SEMTLERİ HEDEF KİTLE

BİM Mısır Genel Müdür Yılmaz Bulun ise ilk gün karşılaştıkları yoğun ilgiden çok memnun olduklarını ifade ediyor. Açılışını Türkiye’nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı’nın yaptığı BİM Zeytun Şubesi, Kahire’nin orta gelirli semtleri arasında yer alıyor.

TÜRK MALLARI ADIM ADIM SATIŞA SUNULACAK

Nacar, ilk etapta Mısır’ın orta tabakasını hedeflediklerini, ancak verecekleri kaliteli hizmetle zengin kesime de kısa sürede ulaşmayı düşündüklerini anlatıyor. Türk mallarının adım adım mağazalarında satışa sunulacağının altını çizen Nacar, özellikle Türk damak tadına hitap eden sucuk, salam, peynir ve zeytin gibi gıda maddelerinin de kısa sürede raflarında yer alacağını vurguluyor. 

Kaynak: ensonhaber.com
1129 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?