logo

hosting
16 Nisan 2013

Beşiktaş Nefes Aldı

Beşiktaş Nefes Aldı

Beşiktaş, evinde karşılaştığı Antalyaspor’u Olcay’ın golüyle 1-0 yendi.

besiktas-nefes-aldi-4529438_7936_oSpor Toto Süper Lig’de 29. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, İnönü Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada gülen ekip Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlı ekip, 58. dakikada Olcay’ın ayağından bulduğu gol ile maçı 1-0 kazandı. Bu skorla Beşiktaş, zirvedeki ekiplerin kazandığı haftada puan kaybetmedi ve farkın açılmasına izin vermedi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 49’a çıkardı. Antalyaspor ise bu yenilgi ile 40 puanda kaldı. Siyah-Beyazlılar ligin 30. haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanına çıkacak. Antalyaspor ise evinde Bursaspor ile karşılaşacak.

Maçtan Dakikalar/ İlk Yarı

7. dakikada sağ taraftan Isaac’ın ceza alanına ortasında Tita, topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti; ancak kaleci McGregor, topu tokatladı. Yine ceza alanına düşen topu takip eden Diarra’nın şutunda Mcgregor başarılı bir kurtarışla topu kornere gönderdi.

15. dakikada Medical Park Antalyaspor, sol taraftan kazandığı köşe atışını paslanarak kullandı. Topla buluşan Murat Duruer’in ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Diarra’nın kafa vuruşunda top, kaleci McGregor’da kaldı.

24. dakikada Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta arka direkte yükselen Mustafa Pektemek’in kafa vuruşunda Medical Park Antalyaspor’da Deniz Barış kale önünden topu uzaklaştırdı.

40. dakikada Hilbert’in sağ kanattan sol ayağıyla yaptığı ortada ceza alanında iyi yükselen Mustafa Pektemek’in kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.

İkinci yarı

57. dakikada Oğuzhan’ın pasında ceza yayında topla buluşan Olcay meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

65. dakikada Olcay’ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa’nın şutu kaleci Ndjock’dan döndü.

72. dakikada Mustafa’nın ara pasında ceza sahası içinde Oğuzhan’ın vuruşu yandan dışarı çıktı.

80. dakikada Fernandes’in ceza yayından vuruşunda top kaleci Ndjock’dan döndü. Olcay’ın dönen topa vuruşunu Emre karşıladı.

85. dakikada Fernandes’in uzak mesafeden sert vuruşunda top kaleci Ndjock’dan döndü.

1501 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?