logo

hosting
11 Nisan 2013

Beşiktaş-Irak dostluk maçı

Beşiktaş-Irak dostluk maçı

Antrenörlüğünü Harman Yazıcıoğlu’nu yaptığı Irak Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı 11 Nisan Perşembe günü Beşiktaş ile saat 12.00’de Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.Türk teknik direktör Harman Yazıcıoğlu’nun çalıştırdığı Irak Tekerlekli Sandalye Milli Takımı, 11 Nisan Perşembe günü saat 12.00’de Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin güçlü takımı RMK Marine Beşiktaş ile Süleyman Seba Spor Salonu’nda bir dostluk maçı yapacak.

Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki Birleşik Güçler’in Irak’ı işgalinin 10 yıldönümü’nde ülkemize gelen Irak Milli Takımı, hedef turnuvalar öncesi üs olarak İzmir ve İstanbul’u seçti. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda geçen hafta 5 hazırlık maçı oynayan ve ortak 3 idman yapan Irak Milli Takımı, hazırlıklarının Türkiye ayağını perşembe günü oynayacağı Beşiktaş maçı ile tamamlayacak.

Kadroda yer alan sporcularının çoğunun ülkenin işgali sırasında sakat kaldığına  dikkat çeken konuk ekibin Türk coachı Harman Yazıcıoğlu, hedeflerinin 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda yer alabilmek olduğunu söyledi.Yazıcıoğlu, İzmir ve İstanbul’da çok faydalı bir kamp dönemi geçerdiklerini belirterek, “Tüm basketbolseverleri Beşiktaş ile perşembe günü Süleyman Seba spor salonunda oynayacağımız dostluk maçına davet ediyorum. İki dost ülkenin sporcularının gerçekleştireceği bu maç herkese büyük keyif verecektir” dedi.

 

Kaynak: haber7.com
1358 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?