logo

hosting
05 Temmuz 2013

Bakan Bağış’tan CHP’ye Ramazan duası

Bakan Bağış’tan CHP’ye Ramazan duası

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Ülkeye zarar vermeyi misyon haline getirmiş ana muhalef partisine akıl, fikir ve izan gelmesini diliyoruz. İçinde bulunduğumuz bu mübarek aylarda CHP’ye ülke sevgisi gelir inşallah” dedi.

‘ALLAH CHP’YE ÜLKE SEVGİSİ VERSİN’

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İzmir temasları kapsamında partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Anamuhalefet partisinin İstanbul’a yapılacak üçünçü havalimanı projesini yargıya taşımasından dolayı ironi sözler ile eleştiren Bakan Bağış; şöyle konuştu: “Biz, bunu yaparken ana muhalefet her projeyi engellemenin yolunu arıyor. Cumhuriyet tarihinin en görkemli projesi olan 3. havalimanı projesi için yargıya başvuracaklarmış. Ülkeye zarar vermeyi misyon haline getirmiş ana muhalef partisine akıl, fikir ve izan gelmesini diliyoruz. İçinde bulunduğumuz bu mübarek aylarda CHP’ye ülke sevgisi gelir inşallah”

AB İÇİN YAZILAN MEKTUP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AB süreciyle ilgili Almaya ve Avusturya başkanlarına mektup yazdığını hatırlatan Bakan Bağış, “Korkum, Almanya’ya giden mektubun Brezilya’dan Avusturya’ya giden mektubun Kenya’dan çıkması. Daha önce de kendisi ‘Somali’ye gidiyorum’ demiş ama Kenya’ya gitmişti. İçinde yaşadığı ilçeyi Kağıttepe sanmıştı, yürüyen merdivene ters binmişti. Yanlış yere de olsa belki mektup arkadaşı edinir” diye konuştu.

Kaynak: ensonhaber.com
7958 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?