logo

hosting

Bahçeli: Peygamber Mesajıyla PKK’yı Aklıyor

Bahçeli: Peygamber Mesajıyla PKK’yı Aklıyor

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeminde Başbakan Erdoğan ve çözüm süreci vardı.
bahceli-peygamber-mesajiyla-pkk-yi-akliyor-4530230_5839_oMHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Bahçeli’nin konuşmasının satır başları:

Her şeyden önce AKP’nin tüketimi coşturan tercihleri tasarrufu azaltmıştır.

Gerçek işsizlik oranının ve işsiz sayımızın daha yüksek rakamlarda seyrettiğ ortadadır. hayat pahalılığı ilerlemektedir. Milletimiz fakirlikte boğuşmaktadır. Gıda kira ve konut yakıt fiyatlarındaki anormal yükseliş tehlikeli sinyaller vermektedir.

Ne büyük bir tahlisizliktir ki Başbakan Erdoğan’ın mağdur ettikleri karşısında gözleri kördür. Türk milleti kan ağlarken AKP’liler şahsi çıkar peşindedir.

Artık bu kara düzene son vermenin zamanı gelmiştir. AKP yaptıklarının hesabını verecektir. Milletimizin hak ettiği huzur ve rahatlık inşallah bizimle birlikte gelecektir.

Yakından izlediğiniz üzere zor günlerden geçiyoruz. Yoğun bir sömürü sisi altında kafa karıştırıcı propagandalar siyasi adımlar durmadan ilerlemektedir. Derinleşen ekonomik açmazlar, yozlaşan ahlaki değerler, sorgulanan milli varlık hakları milletin elini kolunu bağlamaktadır.

Milli birliğimiz ve milli huzurumuz budanmaya çalışılmaktadır. Nereden bakarsak bakalım karşımızdaki meselelerin boyutu ağırdır. Türk milletinin bölünmesi ve çözünmesi için kirli bir rekabet vardır.

Türk devletinin yıkılması rejimin yok edilmesi konusunda ahlaksız bir mücadele vardır. Geldiğimiz bugünkü bunalım ortamında Türk kimliği gösterilmektedir. Bu tablo milli vicdanları hüsrana uğratmaktadır. Yanlışın kabullendirilmesi, bölünmenin doğal karşılanması amacıyla var olan manevi değerlerimiz istismar edilmektedir.

Türkiye temellerinden koparılmaktadır. Tehditler artmış durumdadır. Başbakan Erdoğan çözüm süreci isimli hainliği kabul ettirmek için başvurmayacağı yolun olmayacağını kanıtlamıştır.

Başbakan ve hükümeti PKK ve İmralı canisi ile girilen pazarlığı saklayabilmek ve sözde çözüm sürecinin dış kaynaklı olduğunu gzileyebilmek için oyun üzerine oyun tertip etmektedir.

Başbakana göre Türkiye etnik farklılıklar üzerine yeniden tarif edilebilirse demokratikleşecektir. Terörist Öcalan’dan hikmet beklemekte Kandil’den lütuf beklemektedir.

EFENDİMİZİN MESAJLARINI EŞKIYALARI AKLAMAK İÇİN KULLANIYOR

İstismarın aldatmanın ve sahteliğin çamurlu sularında yüzmektedir. İşine geldiği gibi konuşan vicdan azabı çekmeyen Başbakan Müslüman Türk milletine hakaret içindedir. Öyle ki yüce dinimiz efendimizin kutlu mesajlarını eşkiyaları aklamak için kullanmaktadır.

Gidişata baktığımızda her gün akıllara durgunluk veren bir beyan vardır. AKP hükümeti PKK’yı meşrulaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Bir yanda sözde Akil İnsanlar Heyeti AKP ve PKK’nın emirlerini yerine getirirken, Başbakan ve yandaşları da süreci yürütmektedir. Bir yanda Kandil dağ kadrosu her gün rezil öneriler sunarken öbür yandan mektuplaşma almış başına giderken AKP’nin İmralı ziyaretleri sürmüştür.

PKK terör örgütü AKP’nin sırtını yerine getirmek ve kendi taleplerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bu esnada 4. yargı paketi kabul edilmiş bu yolla bol kepçe ile PKK’ya ikramda bulunulmuştur.

Geçtiğimiz aylarda teröristlerin kaçırdığı kamu görevlilerimizin salıverilmesi karşılıklu tutanaklarla olmuştur. Bölücü örgüt silahla yapamadıklarını AKP ile yapmaktadır. Erdoğam dipsiz bir kuyuya düşmüş ve akıntıya kapılmıştır.

PKK üniter milli devlet yapısının sakatlanmasını teklif etmekte AKP bunu iştahla yapmakta. PKK Türkiye’yi istemekte AKP buna hazır olduğunu söylemektedir. PKK nazlanmakta AKP pışpışlamaktadır.

PKK jest yapmakta AKP mest üstüne mest olmakta. Başbakan ve hükümeti PKK’nın oyuncağı haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan 90 yıl sonra böylesi bir zillete muhattap olmak zorunda kalmıştır. İmrlaı canisinin 2009’de belirlerdiği kanlı yol haritası uygulamaya konmuştur.

Teröristbaşı dün ne söylüyorsa bugün Başbakan tekrarlamıştır. İmralı canisi 1921 anayasasına vurgu yapmış aynısını Erdoğan’da söylemiştir. İmralı canisi 1920’d sonra sorunun başladığını söylemiş Erdoğan’da aynısını söylemiş. imralı canisi akil insanlar demiş Erdoğan da gereğini yapmışlar. İmralı canisi ve Erdoğan adeta tencere kapak gibi olmuştur. Bu ikili yüzünden Türkiye cehenneme götürmektedir.

63 AKLI KARIŞIK

63’lükler psikolojik harekata başlamış. 63 aklı karışık hükümet imkanlarıyla gitmiştir. Ege’nin bir hain akil insanlardan birisi “Sen müzakere yaptığın insanlara hala terörist dersen kafalarda soru birikir” derken akillerin aklındakini söylemiştir. Bu çürümüş şahıs ulus devlete karşı olduğunu sıkılmadan açıklamıştı.

AKİLLER PKK’NIN TETİKÇİLERİDİR

Yine 63 aklı karışıklardan birisi PKK’ya tazminat verilmesinden bahsetmiş, bir diğeri Türklerin Kürtlere borcu olduğunu söylemiştir. İşte AKP PKK işbirliği ile toplanan sözde akillerin sözleri bunlardır. Acaba bu sözlerin sahipleri bölücü, ırkçı değil midir? Türk Kürt ayrımını kaşımak kalleşlik değil midir?

Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak adına PKK’ya tazminat isteyenler nasıl bir akilliktir? Bunlar PKK’nın akilleri midir? Bizim 63’lüklerle ilgiili söylediğimiz ne varsa ortaya çıkmaktadır.

Bunlar PKK tetikçileridir, Türk milletinin sırtındaki kamburdur. 63’lüklerden bir çoğu şehidimizin haklarını aklarına getirmemiştir. Bunlar ünvan ve para ve şöhret avcısıdır. Bunların derdi kanın durması değil Türkiye’nin bölünmesi ve PKK’nın dağdan ineren Türkiye’yi esir almasıdır.

Damat Ferit’in nasihat heyeti ne şekilde yenilmişse bunlar da yenileceklerdir. Türk milleti mukadderatına gözü gibi bakacaktır. Milletimiz bölücü teröristleri hakkı yenmiş olarak gösterenlere itirazını gösterecektir.

BAŞBAKAN İZİN VERSE BİLE EMRİN GEÇERLİLİĞİ VAR MI?

Teröristler şayet sınır dışına çıkarlarsa güvenlik güçlerinin nasıl davranacağı tartışılmaktadır. Farz edelim ki Başbakan sınırlardaki teröristlerin geçişi için izin verse bile bu emrin geçerliliği olacak mıdır? Kanunsuz emrin uygulanması halinde emri veren de icra eden de suç işlemiş sayılacaktır. Mehmetçiğimiz on binlerce insanımızı katletmiş canilere nasıl göz yumacaktır. Başbakan bunu aklından geçiriyorsa böyle bir emir vermeyi düşünmemelidir.

BİZE DÜRÜSTLÜK DERSİ VEREMEZSİNİZ

Geçen hafta Başbakan Erdoğan’a bir çağrıda bulunmuştum. Başbakan Erdoğan Meclis’te bir araştırma komisyonu kurarak bizim de içinde yer aldığımız koalisyon hükümetini inceleteceğini açıklamıştır. Hakkımda düzenlenen bir fezleke de alelacele Meclis’e göndermiştir. Görevi ihmalden suç ve suçluyu övmekten, kalpazanlıktan, hakkında fezlekeler bulunan birisi bize dürüstlük dersi vermeye kalkışmaktadır.

SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN

Sayın Başbakan, bilmelisin ki senden korkan senin gibi olsun. Senden çekinen senin gibi işbirlikçi olsun. dünürlere yandaşlara devletin bankalarını ve kmaunuın tüm kaynaklarını peşkeş çeken bir siyasetçiden öğrenecek bir şeyimiz de olmayacaktır. 57. koalisyon hükümetinde partimizin sorumlu olduğu bakanlıklarla ilgili veremeyeceğimiz bir fatura yoktur. Başbakan elinden geleni ardında koymamalı. Başbakan bunları yapmazsa namerttir. Biz arkasına bakarak yürüyenlerden, mazisinden dolayı yüzü kızaranlardan olmadık, olmayız. Türk milletinin hayrı için bir bedel ödememiz gerekiyorsa seve seve öderiz.

Yargı emrindedir, kolluk güçleri bir sözünü beklemektedir. Bunlarla bölünmeye rıza göstereceğimizi sanıyorsa aklını kaçırmıştır. Biz korkmayız ve ülkülerimizin izinden çıkmayız.

Biz Türk milletinin ölümü göz almış koruyucularıyız. İşte Taş Medrese burada.

“BAŞBAKAN’A İKİ TEKLİFİM VAR”

Sayın Başbakan’a İki teklifim olacaktır. Birincisi dokunulmazlığımı süratle kaldırmasıdır. MHP’li milletvekilleri dokunulmazlığımın kaldırılması yönünde oy kullanacaklardır.

İkincisi ise şahsım ve 57. Hükümeti araştıracak bir meclis araştırma komisyonunun süratle kurulmasıdır.

Başbakan’ın elini rahatlatacaksa MHP bu komisyona üye vermeyebilir.
Ancak bizim de AKP’nin iktidar yıllarını araştıracak komisyonun önü açılmalıdır.

Sayın başbakan siz 57. Hükümeti araştırın biz de 58, 59, 60 ve 61. Hükümetleri araştıralım. Başbakan’ın iktidar yıllarından rahatsız olacağı, gocunacağı bir şey yoksa bu davete cevap vermelidir.

14030 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?