mobil haber uygulaması
Türkçe Konuş
haber oku

MHP Lideri Bahçeli’nin İzmir mitingi konuşması

Editör ~ 05 Mart 2014 ~ Siyaset ~ 3737 Kez Görüntülendi. A- A+

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Osmaniye’de düzenlediği mitinge katılarak halka hitap etmiş, Devlet Bahçeli Meydanı’nda düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş katılmıştı. Mitinge olan ilginin yoğunluğuna Bahçeli’den sert bir karşılık geldi.

Devlet Bahçeli: Hesapları en iyi biz biliriz İZLE

“ESAS MONTAJ ORADA”

Devlet Bahçeli, İzmir’de yaptığı konuşmasında, içinde dünkü Osmaniye mitinginin de yer aldığı Ak Parti mitinglerini eleştirdi; “Taşıma insanlarla miting yapıyor. Esas montaj orda.. Gelenleri üst üste koyuyor millete yutturuyor”

BAHÇELİ’NİN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI

“Kim hangi siyasi partiye destek veriyorsa versin. Ama bu ülke evladı olarak seçimlerin güvenle olmasını sağlamak zorundadır. Hep birlikte sandığa gitmeyi başarmalıyız. Sandıkta tercihlerimizi en haklı bir şekilde demokratik hakkınızı kullanmak için vermelisiniz. Özellikle dava arkadaşlarımıza sesleniyorum. Sandığa erken saatlerde gidin oy sayma işleminin sonuna kadar da oradan ayrılmayın. Oy sayma saati geldiğinde de oylarda çalıntı oylara fırsat vermemek için gözünüzü dört açın.

‘TÜRKİYE’Yİ TOZ PEMBE GÖSTERİYORLAR’

AK Parti 11 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Ama 11 yıl boyunca birçok sosyo ekonomik sorunun çözülmediği bütün sosyal dilimlerin hemen hiçbir sorunu çözülememiş refah düzeyi artmamıştır. Ayrıca ülkenin milli ve üniter yapısı sarsılmakta. Toplumda sosyal barış ve istikrar sağlanamamıştır. Kendileri hakim olduğu TV’lerde AKP’nin beslemesi sosyal aydınlar Türkiye’yi toz pembe göstermektedir. Benim durumum daha iyiye gidiyor, benim bu iktidar zamanında gelir seviyem daha arttı çoluk çocuğum iş buldu diyecek seviyede midir. Bu iktidar süresini doldurdu.

‘GELENLERİ ÜST ÜSTE KOYUYOR MİLLETE YUTTURUYOR’

Bu seçim döneminde Başbakan ya da diğerleri hiç ekonomik sorunların üstünde duruyor mu? Taşıma insanlarla miting yapıyor. Esas montaj orada… Gelenleri üst üste koyuyor millete yutturuyor. Bu kadar yolsuzluktan sonra bu millet hala orada mı? Gelsin bizim gibi ilçe ilçe dolaşsın bakalım… Ama biz her gün illerimizi gezerken tüm ilçelerle görüşerek gümbür gümbür geliyoruz. Yolsuzluk ve rüşvetin hesabını sormak için geliyoruz.

‘DESİN Kİ BENİM PARTİMİN ADI AK’TIR’

Başbakan desin ki benim partimin adı AK’tır. Nerede ne yolsuzluk varsa onun üstüne gideceğim demesi gerekirken 17 Aralık’tan bugüne herkese saldırmakta ve çok hakaret edici konuşmakta.. Sayın Başbakan siz miting yapmayınız ben yolsuzluk yapmadım tartışmasına girmeyiniz. Ama bunu yaparken doğru bir hareket yaparak ben miting yapmıyorum seçimlere kadar yargıyı harekete geçiyorum dürüst ve ahlaklı savcıların hepsini görevlendiriyorum demiş olsa inanıyorum ki bu Başbakan’a yazık oldu diye kendisi miting yapmadan halk sandığa koşar AKP’yi aklamak için ama bunu yapacak yüzü bile yok.”


Etiketler:

habere yorum yapın

Yorum yapın: