Hoşgeldiniz
web tasarımı
Neyin Hayırlı, Neyin Hayırsız Oldğunu Bilemezsiniz

Nima Raoofi tarafından yazılıp, MAPS Film School Production tarafından 2012’de yapılmış kısa bir masal filmi. Film bana Bakara Suresi’ndeki 217-219. Ayetleri hatırlattı.

“Hoşlanmadığınız bir şey, sizin için hayırlı olabilir.
“Hoşlandığınız bir şey de sizin için şer olabilir.
“Allah bilir, siz bilmezsiniz.”
(Bakara Suresi, 217 — 219. Ayetler)

“Benzer durumları ben de yaşadım. 1992 yılında BİLGİMATİK Şirketiyle 5 yıllık telif hakkı karşılığı yazarlık anlaşması imzaladım. Bu anlaşmaya güvenerek 1993 yılında Devlet memurluğundan istifa edip ayrıldım. Şirketle anlaşmamız bir iki yıl iyi gitti. Ancak bu şirket HAIR PLUS adlı ABD’den getirdiği bir kozmetik saç ürününden çok para kaybetti, ve bana verdiği çekler de karşılıksız çıkmaya başladı.

Ben de o çekleri kullanarak güzel bir ev almıştım. Ben de zincirleme olarak aldığım evin ödemelerinde zorlanmaya başladım. Keşke devlet memurluğundan ayrılmasaydım diye düşünmeye başladım ve “şirket durumunu düzeltsin de bana ödemelerini yapsın” diye günlerce BİLGİMATİK şirketi için dua ettim. Allah (CC.) dualarımı kabul etmedi. O günlerde dualarım kabul edilmedi diye çok üzülmüştüm.

Ancak o zaman yazar olarak bir başka şirkete çalışmamın sonlandığını ve MEGA HAFIZA diye yeni kurulacak bir şirketin tohumlarının atıldığını bilmiyordum. Bugün geriye baktığımda iyi ki Allah (CC.) o zamanki dualarımı kabul etmemiş diyorum. ” — Melik Duyar

Daha fazla ilham veren hikaye veya film izlemek istiyorsanız aşağıda verilen web adreslerini ziyaret ediniz;

http://www.ilhamverenhikayeler.com

http://www.ilhamverenfilmler.com

Yorum Yapın
Video Hakkındaki Görüşleriniz nelerdir?

Kapat X