Hakkari’de 4 şehit-Video

22 Ağustos 2012
Hakkari’de 4 şehit-Video

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

HAKKARİ’DE 2 SALDIRI DAHA

Patlama, öğle saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK’lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Patlamanın ardından ise Yüksekova yönünden 2 kobra tipi helikopteri ile Derecik bölgesinden zırhlı araçların bölgeye gittikleri gözlendi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

ÇATIŞMA ÇIKTI

Bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, yerel kaynaklar güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmanın olduğunu söyledi.

TABURA HAVAN TOPLU SALDIRI

Bu arada Şemdinli ‘de İran sınırı yakınlarında olan Tekeli Jandarma Taburu’na bugün öğle saatlerinde saldırı düzenlendi. Havan topları ile yapıldığı belirtilen saldırıda can kaybının olmadığı belirtilirken, saldırıya askerlerin de anında karşılık verdiği belirtildi. Saldırının ardından kaçan PKK ’lılar için bölgede yoğun bir operasyon başlatıldı.

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


Sağlık Bakanlığı’na 10 bin yeni personel
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun esnaf ziyareti
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
İsmet Yılmaz’dan bedelli açıklaması
07 Aralık 2013, Yorum Yapılmamış
Köprülerdeki ücretsiz geçiş sona erdi
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış
Japon gazetecinin son görüntüleri
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış
Erdoğan teyzesinin cenazesinde konuştu
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış