Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun esnaf ziyareti

02 Ocak 2014
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun esnaf ziyareti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni yıl öncesinde seçim bölgesi olan Edirne’de esnaf esnaf dolaşarak insanlarla sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı. Bir de meyhaneye uğradı.

‘SİGARA YOK’

Karşılarında Bakan gördükleri için şaşıran meyhane sahibi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’dan kapalı alanlardaki sigara yasağının kaldırılmasını istedi. Bakan Müezzinoğlu ise “Sigara yok” diye cevap verdi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’ndan esnaf ziyareti

VATANDAŞIN EVİNDE ÇAY İÇTİ

Yol üzerinde bulunan bir binanın 2’nci katındaki balkonda oturanları görerek “Çayınız varsa gelelim” diye soran Bakan Müezzinoğlu, “Evde çay yok, istemez” cevabıyla karşılaştı. Ardından ilerdeki başka bir evin balkonundakilere seslenen Bakan Müezzinoğlu eve çıkarak ev sakinleriyle birlikte çay içti.

“GEZİ PARKI VE 17 ARALIK”

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, Türkiye’nin 2013 yılında 2 talihsiz olay yaşadığını belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’de 2013 yılında 2 tane beklemediğimiz sıkıntılı süreç yaşadık. Bunlardan bir tanesi Haziran ayında Gezi olayları. Bu olaylarla ülkemizin istikrarına oynanmak istenen bir oyun vardı. Ama milli irade, milletin seçtiği siyasi irade bu oyunu milletle beraber iyi okudu ve dik durarak, gerekli kararları alarak, tavrını koyarak oyunu bozdu. Bütün bunlara rağmen gerek ülkede bu ekonomik dinamikleri sarsmak isteyenler yüzde 5’lerin altında inen faizleri o günlerden itibaren yüzde 9’lara 10’lara çıkarmayı başardılar. Dolayısıyla milletin eline uzattıkları eli, yine daha güçlü hale getirmeye çalıştılar. Tam toparlayalım, ülke yeniden istikrarlı bir şekilde gelişmiş dünya ülkeleri arasında yer almak isterken, yine bir 17 Aralık operasyonunu sahnelediler. İçerden ve dışarıdan oynanan bir oyun. Millet bunu gördü. İstikrarsızlığa müsaade edilmeyecek. Dövizin, borsanın yükselmesi, faizlerin yükselmesi gibi milletin bedel ödediği bir süreci kısmen başarabildiler.”

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


Sağlık Bakanlığı’na 10 bin yeni personel
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
İsmet Yılmaz’dan bedelli açıklaması
07 Aralık 2013, Yorum Yapılmamış
Köprülerdeki ücretsiz geçiş sona erdi
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış
Japon gazetecinin son görüntüleri
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış
Erdoğan teyzesinin cenazesinde konuştu
22 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış